R3232 Arkadaslar oglum 7.5 aylik denuze gidicez bu deniz boyunluklaei var uygun nereden bulabilirim fikri olan ?
[silindi] R3232 boyunlukla yüzemedi benim oğlum ördek almıştık şişme üstünde gölgelik olan daha iyi olmuştu
Cheddar R3232 onlar havuz için ideal durağan olmadığı için deniz su kaçabiliyor. Gölgelikli ördek alabilirsiniz
basaktpe12 R3232 ben oğluma aldım 3aylık iken çok güvenemedim açılır düşer sıkar diye kullanamadım hemen simit aldık bebek simidi onla daha rahat ettik ikisinde trendyolda aldım
Akademikanne Bluuh baby kullanmistim havuzda, bir problem yaşamadım ama denizde nasıl olur bilemiyorum ☺️
Cheddar R3232 7.5aylık bebek için çok kullanışlı olmaz. Zaten duracağı miktar max 10dk o yüzden kucağınızda ya da önerilen simitlerden kullanmanız daha uygun olur. Kolluklar için de bilinen pahalı markanın kollukları çok iyi.
Sema123- R3232 boyunluk pek kullanışlı değil onun yerine tenteli içine bebeğin oturtulduğu ürünler var onu al bende alıcam dolap uygulamasında uyguna var hatta bilgin olsun sıfır ürünler