Fatmanaz Bebeğiniz uyumuyor mu sohbet mi etsek neler yapıyoruz uyutabilmek için benim bebeğim geceleri asla ama asla uyumuyor
NazAyris Ceydacebiozkal Fatmanaz benimki de anca uyumak üzere. Beşiğine koydum sallıyorum 27 günlüğüz kızımla🙏🏻 Gözü kapanıyor sallamayı bırakınca açıyor hemen😊
Balbebek_Egemen Fatmanaz bu ara benimkide huzursuz uyku uyuyo uyandırmak zorunda kalıyorum onunla oyun oynuyoruz bugünde uyumadı 4 ten beri ayaktayım Pert oldum daha yeni uyudu
Fatmanaz Ceydacebiozkal siz uyanmışsınız en azından biz 52 günlük olduk sabaha kar uyumuyoruz gözünü kırpmıyor 😂
Fatmanaz NazAyris aman allahım benim kızım kucağımda uyumak istiyor 52 günlük olduk kucaktan beşiğe bırakamıyorum hemen uyanıyor gece asla uyumuyor sabah 7 de uyuyor
Birsu3435 NazAyris aynı benimki 9 da uyanıyor bu saatlerde tekrar uyuyor 28 günlük hergun değişik huy ciakriyor başıma 😂
Fatmanaz Makbuss biz tam olarak şöyle yağıyoruz gündüz hiç uyanmıyoruz neredeyse ama gece sabah 9 a kadar uyanık
Kayra07 Merhaba benimde oğlum 30 günlük , memede yada kucakta uyuyor beşiğe yatırınca 5 dk sonra uyanıyor. E bebekten hamak beşik aldık, ayakta yada battaniye ile sallayınca uykuya dalıyordu hamak gercekten işe yaradı gazı için özellikle.
Fatmanaz Kayra07 ama ben hamak almak istemiyorum çok fazla sallamak istemiyorum kendisi uyusun istiyorum
Fatmanaz Makbuss öyle olması lazım çünkü gündüz geceymiş gibi çok uyuyor ama gece aşkla gözünü kırpmıyır 😂
Kayra07 Fatmanaz doğdugundan beri uyumayınca çözümü bunda bulduk zaten 3. Aydan sonra uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye bir kitap var onu okuyorum
Fatmanaz Kayra07 bilmiyorum şuan hala uyanık bende 4. Aydan itibaren vermeyi düşünüyorum 3. Ay erken değilmi
oglummehmedim Her gün aynı saatte yaturmaya çalışıyorum kucagimda sallamiyom öyle tutuyorum sonra yavaş yavaş yatağa koyup yanına uzanıyorum tam uyuyuncada gidiyorum öyle uyuyo