Minneee Merhaba anneler. Bebeğim 5 aylık denize/havuza girerken boyun simiti mi yoksa altı çaprazla oturabileceği bir simit mi almalıyım?
denizsn Minneee bizim gideceğimiz tarihte oğlum 11 aylık olacak kolluk almayı düşünüyorum ben ama emin değilim bende burda bekleyeyim anneler ne diyecek.
Nesibemetinyigit27 Minneee bende 6 aylık bebeğimi havuza soktugumda boyun simitiyle soktum hiç bı sikinti çekmedim çok eğlendi rahattı
Snmtt Minneee biz geçen yıl oğlum 5 aylıkken gitmiştik tatile. Boyun simidi aldık ama asla sevmedi seven bebek çok tabi ama bizimki beceremedi. Bizde hiç bi şey olmadan soktuk çok sığdı zaten deniz kucağımızda soktuk.
minelium Minneee bence oturabilecegi bir şey alın 5 aylık olduğu için daha rahat olur biz oğlum 1 yaşındayken gitmiştik üstü güneş korumalı oturabilecegi şekilde bir şey almıştık çok rahat etti hatta ayak cirpmaktan yorulup içinde uyudu 😀
Minneee Nesibemetinyigit27 Boynunu acıtmıyor değil mi? Çok kilolu değil bebeğim ama boynu birazcık etli acaba sürter mi diye endişe ediyorum
Minneee minelium Her yazana kanıyorum 😁 şimdi de aaa tepeden güneşi de keser fikri mantıklı gelmeye başladı 😁
Snmtt Minneee bence güvensiz hissetti kollar ayaklar boşa çıkıyorsa. Çünkü 2 ayrı simit denedik ikisini de sevmedi biri olsa rahatsız oldu derim de. Boynundan asılı kalmak hoşuna gitmedi bence. Ama suyun içinde hiç bi şey olmadan çok güzel vakit geçirmişti biz sadece kollarından tuttuk su kaldırdı zaten.
Snmtt Minneee şimdiki aklım olsa üstü tenteli oturmalı simitlerden alırdım büyük gelir diye emin olamamıştım
Minneee Snmtt Teşekkür ederim yardımlarınız için. Bizim ki de eli kolu serbest olsun çok seviyor. Boynundaki simitin varlığına takılı kalmazsa eğlenir ama bilemedim 🙄
Snmtt Minneee çok ucuz zaten boyun simidi bence şans verebilirsiniz çünkü eğer severse gerçekten çok eğleniyorlar 😌
Zerr Minneee İçine oturabileceği üstü kapalı şişme hayvan veya başka şekilli şeyler var. 🙃 anlatabildim mi bilmiyorum
Minis Ben bu bayram tatili için kızıma boyun simidi almıştım tatile gidemedik ama evde çok kullandık. Tüm vücudu suda olduğu için çok rahat hareket ediyor. Omuzları dışarda kalmadığı için yanma ihtimali yok. Boyun genişlik ayarı yapılabiliyor.
leynanin_pembemantosuu Minneee oturabileceği sudayken güneşten korunabileceği simitin önünde oyuncaklı olan simitler var bence onlar gayet uygun
nneslihan Minneee 3 aylıktı boyun simidi kullandık, 5 aylık bir bebek için daha iyi bu simitler Bluuh markasını almıştık biz