Mom34743 Kızlar oğlum 23unde yaşına girecek inşallah😍 dedesi hediyesini alma işini bana bıraktı. Güzel oynayacağı oyuncak düşünüyorum bende. İlgisini çekecek sıkılmayacak bişey arıyorum. Şimdiye kadar pek oyuncak almadım. Acaba ne alabilirim fikri olan var mı. İlk bebeğim ve erkek kardeşim falan da olmadığı için bilemedim 🙏💐
Aybersa Mom34743 masalcı tırtıl var,Fisher Price in onunla vakit geçiriyor, onun dışında ilerisi için ebeveyn kontrollü bisiklet bakabilirsin, havuz olabilir yerin müsaitse, kitap seti alabilirsin adeda vs gibi setler var🌺
serebro Mom34743 babaannesi doğum günü hediyesi ebeveyn kontrollü bisiklet aldı çok seviyor çok mutlu onunla gezerken, onun dışında oyuncak olarak bu aralar mega kule gibi geçirmeli oyuncaklarla ilgili
Snmtt Mom34743 aktivite masası, sesli kitaplar, eğitici köpeklik, panda bisiklet en çok bunları seviyoruz biz😌
Mom34743 Aybersa Deletedmom0099 Cheddar bebek arabamızı çok seviyor güneşli havalarda yürüyüş yaparken bebek arabasıyla götürüyorum acaba onuda sever mi..hiç düşünmemiştim bisikleti 😍
Aybersa Mom34743 sevebilir bence ,şimdi kullanamaz ama benim de aklımda kontrollü bisiklet ilerisi için yatırım olur🌺
serebro Mom34743 ilk etapta bir ürktü ama şimdi çıldırıyor bisikleti görünce 😊 bebek arabasından daha hafif pratik bende seviyorum valla 11 aylık başladık kullanmaya şuan 13aylik
Sofita Mom34743 aktivite masası olabilir bondigoydu markası sanırım büyük oğlum zamanında ebebekten almıştık başka markalarında vardır.
serebro Mom34743 ne kadarlık bebeğin? Desteksiz güzel oturabiliyorsa biner sanırım. Baştan oğlum sürekli kaydiriyordu kendini bi yamuk oturuyordu ama şuan düzeltti kendini
Aybersa Mom34743 binebilirmis öyle olursa ben de alırım ben daha huyukler için sanıyordum, bi buçuk yaş gibi🤗
Snmtt Mom34743 o zaman yeter. Bir de balık tutma ve bul tak puzzleları seviyor. Başka da çok bir şeye gerek yok gibi