Alminamom Dün 4 ay aşımızı olduk ateş fazla yapmadı ama çok huysuzlandı çok şükür iyi şimdi size sorum kan ilacı verdiler günde 7 damla kullandınız mi kızlar geçen bi yerde gördüm okudum vermiyoruz dediler de bi yan etkisi oldu mu
tbmn Alminamom Bizde yeni başladık kızım 4 ay 4 günlük günde 4 damla olarak verdiler ama atak dönemleri oluyor o yüzden biraz huysuz oluyorlar ama Demir ilacı biraz da huysuzluk yapıyor
Denizgozlum Alminamom biz de alerji yaptığı için şu an kullanmıyorum. Bebeğim 5 aylık. 6. Ay kontrolünde kan testi yaptırmayı düşünüyorum eğer demiri düşük değilse doktor kullanma dedi düşükse mecbur başka marka denicez.
Alminamom tbmn yaaa devam ediyor müsünüz peki 4 ay 6 günlük kızım ebe 3 damla ver ilk 3 gün kızarık falan bisey olursa verme olmazsa 7 damla ver dedi tereddütteyim
tbmn Alminamom Bizim 4 5 gün oldu aşırı huysuzlaştı damladan olduğunu düşünüyorum başka bir kan damlasına başlamayı düşünüyorum
Alminamom Denizgozlum bende 3 damla verim sorun olursa sizin dediginiz gibi yaparım 5 ay kontorlü var zaten bu ay içinde