Kucukkuba Kızlar suan bebegim 3 ay 21 günlük 2.ayda verem aşısını yaptırdım şimdi sol omzunda kızarıklık fark ettim sizce ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen
Saripapatyammm Kucukkuba Ellemeyin normal. Verem asisi iz birakan asi oldugu icin 2 ay sonra kizarip kabuk tutuyor
sarilokumumm Kucukkuba ellemeyin benim oğlumda da sonradan çıktı ebeye de sordum aşının tuttuğuna işaret dokunmayın dedi bizim hala var 20 gündür çıktı
Tatliheyecan Kucukkuba benim oğlumda 3 ay 20 günlük hiç iz yoktu korkmuştum tutmadı diye ama 4 gün önce kolunda kızarıklık oluştu kabuk falan yok henüz
ilkanne27 Burcu11 2 ay aşısını vurulduğunda bebeğinizin kolunda görüntüsü nasıl bizde pazartesi vurdurduk dün baktım sadece sivri sinek ısırığı gibi kızarıklık var acaba tutmamış mı aşımız kafam çok karışık
Betul43_ ilkanne27 4 aylıkken belli oluyor o bizde de de öyleydi sonra şişti kabuk bağladı kabuğun altından irin aktı kabuk düştü şimdi tekrar kabuk bağlandı sonraki aşama ne bende bilmiyorum 🤔😊
Burcu11 ilkanne27 hayır bizimde ilk öyleydi sonradan kızarıyor ve kabuk bağlıyor icind eirin oluşuyor o kendi atıyor sonra iylesiyor 1 hafta sonra görürsünüz demek isteğimi aşama asamw oldu bizimki ilk kizardi
Bskulku Betul43_ 13. Aydan sesleniyorum hala kabuk var arada kabuk atıyor ama her atışında sanki kabukta küçülüyor 😂
ilkanne27 Betul43_ değmiyorım hatta 2 gündür üzerini değiştirmedim dün değiştirdim ağrıdı galiba baya bir ağladı
Kucukkuba Benim bebegiminde 4. Aya kadar hic bir belirtisi yoktu şimdi 4 aylık olduk kolundaki aşı yeri belli oldu