Melekkannesiii Hanımlar merhaba çok afedersiniz yaklaşık 1 haftadır ishalim çok sancılı geçmiyor yani kendimi lavaboya zor atacak durumda değilim ama bu durum artık canımı sıkmaya başladı . Neden olabilir hiç bilmiyorum nasıl önüne geçeceğim var mı bil bilginiz
Yerfistigininannesi Melekkannesiii sumak pirinc lapasi düzenliyo Toz kahveye biraz limon sıkıp için oda cok ise yariyo
Ozgebrar2019 Melekkannesiii 1 tatlı kaşığı türk kahvesini bardağa dökün. Üzerine biraz limon sıkıp için. Genelde bu yöntem iyi geliyor. Fakat uzun süren ishal bence normal bir durum değil doktora görünmenizde fayda var 😔
Deletedmom0099 1 tatlı kaşığı toz türk kahvesine yarım limon sıkıp yiyin, ben hep ishalimi bununla atlatıyorum çok faydasını gördüm
Melekkannesiii Deletedmom0099 Türk kahvesi çok içiyorum ama bi limon sıkarak deneyeyim çok teşekkür ederim
Melekkannesiii Ozgebrar2019 aslında bende doktora gitmeyi düşündüm ama öyle çok kötü değilim yani kendimi devamlı WC ye atmıyorum ama gittiğimdede durum böyle 😬
Ozgebrar2019 Melekkannesiii Hmm anladım ama yinede içinizin rahat etmesi için öneririm doktora gitmeyi 🤗