Busra1998 Kızlar 10 aylık bebeklerinizi günde kaç kez uyutuyorsunuz gece uykusuna kacta yatırıyorsunuz🤔bnim kızım 10 aya kadar gayet güzel bir uyku düzeni vardı bu ay cok değişti gece uykusuna gec yatmaya başladı gündüz uykusunun düzeni bozukdu
Sule_eylul2906 Busra1998 günde 2 defa uyuyo benim kızım 1 er saat en fazla 1,5 gece uykusunada 10 da geçiyo canım
Yazaksami Busra1998 her akşam 7 8 de uyur sabah 5 6 gibi uyanır. Gündüzleri 2 kere uyuyor toplam 2 3 saat.. Bu ay sadece uykuya zor dalıyor. Saat düzeni bozulmasın diye 1 saat önceden uyku moduna sokuyorum
DuruE Busra1998 benim kızımın da çok bozuldu uyku düzeni 10. ayda atak falan mı var ben mi gözden kaçırdım 🙄
Busra1998 Sule_eylul2906 bu aya kadar gece uykusuna 7 8 gibi geciyordu gece 10 da uyuyunca cok gec geliyor bana cnm
TinkyWinky DuruE biz de 10 ay 2 günlüğüz.Var tabi atak olmadan olur mu hiç 🙄Çok uzun bir atak zamanındayız şu an .Bir atak bitiyor bir atak başlıyor 😏Bu arada Google atak hesaplama yazın doğum tarihini yazın hesaplıyor ☺️