Hirabebek37 Kızlar doğumdan 1 2 hafta sonra kabız oldum dogumdada çok zorlandim makatin dış kısmında misket gibi et parçası var basur galiba bu büyük tuvaletimi yaparken çok zorlaniyom sonrasında oturamıyorum başına gelen varmı nasıl gecer
Dgndrmz Hirabebek37 valla canım doğum snrası maalessf bendede aynı şekilde oldu. Tuvaletimi yaparken sıkıntı çekmiyorum ama acı bişey yediğim zaman aynı şekilde top gibi çıkıyo. Çözümü nedir bilmem ama annemde de vardı zeytinyağ sürerdi ve çok sızlarsa banyoda oturur şekle gelir fıskiyeden ılık su açıp poposuna tutardı iyi geliyo derdi. Çok şükür kabızlık problemi çekmediğim için öyle bir zorlanma olmuyor kabız olmamaya çalışmalısın canım günlük kuru kayısı falan tüket
BeyzaLivaLeyla Hirabebek37 canım çok geçmiş olsun bende hamileyim geçen hafta yaşadım aynı problemi sıcak su + aleo ver bitkisinin jeli çok iyi geldi evde varsa dene
Rainyellow Hirabebek37 basur İçin proctolog krem acısını dindirmek içinde anestol krem ben karıştırıp sürüyordum emzirenlrr kullanabiliyor oturma banyosunu da ihmal etmeyin zorlanmalardan makatta çatlakta olmuş olabilir
SinyorinA Hirabebek37 bendede var sezaryen dogum yaptim ama hamilelikte olustu malesef oglum 1yasina geldi hâlâ gecmedi ustelik bende surekli kabizlik problemi de var doktora gidicem fırsat bulabilirsem🙄
Hirabebek37 Dgndrmz canm çok saol önerin için duphalac aldirdim iyi geldi kabizljgimi kesti kayısıda tüketiyorum çözümü yok sanırım yaa
Hirabebek37 BeyzaLivaLeyla canım tek sıcak suya oturuyorum fakat aloevera bitkisinin jelini nerden bulabilirim
BeyzaLivaLeyla Hirabebek37 bende bitkisi vardı ordan kullandım yakınlarda çiçekçi vs basen bime a101e geldiğinide görüyorum bakabilirsin
Tokgozss @Hirabebek37 Doğum sonrası çoğunlukla oluyor bende de oldu 5 ay bitecek düşünün şimdileri yani biraz biraz yapıyorum. Kayısılar yedim krem sürdüm dubalac yazdı doktor ama yani tuvalet bana işkence oldu resmen. Doktora ilaç yazdırın mutlaka
F-Betul Hirabebek37 Vakit kaybetmeden doktora gidin makat hastalıkları kendiliğinden geçen şeyler değil.
Hcrn98 Hirabebek37 cnm bendede oldu apse gibiydi genel cerraha göründüm bana bi fitil bi krem bidd hsp verdi altı gün kullan geçer dedi çok şükür o günden sonra hiç olmadı kabız bile olsam o misket gibi şey hiç olmadı zorlasam bile
F-Betul Hirabebek37 Utanmayın ilerlerse mecbur gideceksiniz ben de utandım utandım ameliyatlık durumdayım şu an hem hemoroid hem anal fissür var🤷🏻♀️
Hcrn98 Hirabebek37 cnm procto glyvenol hem krem hemde fitil ikisinide aldım kullandım hap olarakta doxium kullandım doktora görün bu ilaçları söle kesin çözüm emin ol