duygu3437 Bebeğim 15 günlük hanımlar sürekli ıkınıyor 2 gündür kaka yapmıyor gazını çıkartıyorum ama hep var gibi varmı tavsiye edebileceğiniz birşey uyku uyuyamaz olduk ıkınmaları ve sancısı yüzünden
Melissmom1 duygu3437 bağırsaklarındaki floralar suan dengesiz olduğu için tuvaletini yaparken ve gazını çıkartırken zorlanıyorlar ister istemez o yüzden. Kızararak ıkınırlarmış bize de doktorumuz söylemişti böyle bagırsak florası düzenleyici(probiyotik) damla ve gaz için damla vermişti
Ogullarinaasikanne duygu3437 sadece anne sütü aliyor ise 10 güne kadar normal kabul ediliyor. İkinmasi bagirsak kivrimi oluştuğu icin gelisiminin bir evresi demisti doktorumuz benim oğlum 20 günlükken basladi 2.5 aylik olana kadar ikindi. Morarirdi artik o derece. Gece kendini uyandirirdi sonra kendiliginden geçti. Gazlı bir bebekti benim oğlum. Biogaia güzel bir bağırsak düzenleyici tavsiye ederim. Yanında nurse Harveys colex surup ile birlikte kullandik biraz olsun hafifletiyordu gazını. Kakası icin doktorunuza sorun ama dedigim gibi annes sütü aliyor ise normal mama veriyosaniz icerisine zeytinyagi koyup mamasini öyle icirin
Sesa duygu3437 yeterince uyaramıyor olabilir misin 😞 çok da zorlama sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar diyorlar ama sen biraz bol su iç
Derin3434 Benimki 48 gün olduk hala ıkınıyor, cocuk acıkmayı bile ıkınarak istemeye başladı 😒 gazı var damlalarıda pek istemiyorum 3 ay olunca geçecek muhtemelen
duygu3437 Ogullarinaasikanne anne sütü alıyor biogaia verdi doktorumuz kullanıyoruz ama işe yaramıyor gibi
Gamzeburkan duygu3437 gaz ilacı bolca masaj emiyorsa kimyon çayı icin birde ayaklarını sıcak tutun zor bir dönem maalesef
Gamzeburkan duygu3437 ben evde kullandığımız normal kimyondan demleyip süzüp iciyordum fayda ediyordu biraz.
Ogullarinaasikanne duygu3437 iki oglumdada kullandim hergun ayni saat kullanmak cok onemli ben cok faydasini gördük büyük oğlum mama aldigi icin kabiz oluyordu careyi biogaia da bulduk. Umarim sizede şifa olur 🤲
Birmom duygu3437 biogaia bizede fazla etki etmedi nurse harveys aldik yanina ikisi bayagi toparladı ekstra kiraz çekirdeği kemeri kullandim masaj ılık dus cok gazliysa kendimde kimyon rezene anason karisimi cay ictim
duygu3437 Dnzkcmz96 bizimki hiç uyumuyor ama sürekli ıkınıyor sizinde öylemi 5 dk uyuyor sonra başlıyor
sarilokumumm duygu3437 bizim o zamanlar gaz damlası işe yaramadığı zamanlarda havlu ısıtıp karnına koyuyorduk zıbın üstünden ve çok sıcak olmayacak şekilde gazını çıkarıyordu kakasını yapıyordu deneyebilirsiniz
2kezanneoldu duygu3437 uyuturken kundak yapın fazla sikmadan sadece belden yukarı kundak kızım 2 aylık hagla ıkiniyo kundak yapıyorum duruyo