H12345 Merhaba kizlar bebeğim 1 yasinda ve ben hala kilo verecem deyip sonucunda hala yemeye devam ediyorum Lütfen bana diyet yapmam için bir şeyler deyin nasil nerden başlayabilirim. Neden bu rahatlık daha ne kadar yiyeceğim ben offf🤑 biri bana engel olsun biri kilo vermem için sebep olsun nolur kizlar ya lütfen…
Sena00 H12345 öncelikle hamur işi ekmek tatlı bunları hayatınızdan cikarmayla başlayabilirsiniz hergun düzenli yürüyüş yapın hergün yapamam diyorsanız evde Leslie yapabilirsiniz yeşil çay günde en az üç buçuk litre su
[silindi] H12345 şimdi ki halin foto Çek aynada sonra söz ver kendine 1 ay sonra bambaşka olacağım diye taşş gibi ol gülümse yeni haline👍🏼🍦
NaimeYilmaz H12345 Hamur işi, tatlı ve tuzlu yemeyin. (Ekmek ve tüm paketli gıdalar dahil) Günde 2 ana 1 ara öğün yapın. Akşam 7’den sonra bol su avuç içi kadar leblebi harici bir şey yemeyin. Günde en a 3 lt su için. Bu şekilde 15 kilo verdim☺️
Oyku123 H12345 Diyetsiz herseyi yiyerek her sabah aç karnina sicak limonlu su gunde 2tane limonlu yesil cay her yemekten sonra limonlu sicak su ve gunde 1 saat yuruyusle 2 ayda 9 kilo vermistim hamile kalmadan once simdi yine basladım ayni seylere
Sena00 H12345 yeşil çayı kahvaltıdan sonra bide akşam yatmaya yakın içerseniz faydasını görürsünüz Leslie tabiki fayda eder ben Leslie yaparak iki haftada 6 kilo verdim
[silindi] H12345 azim + irade ve disiplin işi kilo vermek savsaklamaya gelmez gençlik yıllarını kilolu geçirmek istemezsin ileride bakacağın güzel fotoların olsun verirsin sen kendine güven 😎 ben doğumdan hemen sonra 65 kg düşmüştüm sonra hiç yapmamam gerekeni yapıp süt olsun diye deli gibi soğuk baklava yedim hemde hergün 70 kg olmuştım😳🤯 sonra buna bir dur demem gerekiyordu ve bebeğim 1 yaşına girince pilates le 60 kg oldum şuan 59 kg ve 3 kg daha vereceğim İdeal kg için 🥳😘
H12345 Sena00 ya maşallah ufacık benimle neler yaptınız paylaşır mısınız. Neler yediniz yada yemediniz
Sena00 H12345 aslında öyle sıkı bir diyete girmedim sadece ekmek hamur işi makarna pilav öyle şeyler yemedim kendime söz verdim yapabilirim diye sabah aç karna bir bardak limonlu su yarım saat sonra bir yumurta salatalık domates maydanoz zeytin bir parça peynir yeşillik yedim ramazanda yeşil çay zencefil limon kürü yapıyordum oda ödem attırıyor öğlen meyve yada kuru yemiş falan en geç 6 buçukta yemek yiyordum ekmeksiz yatana kadar da bol bol su önce kendinize inanın insan isterse her şey olur
marscicegi Benım en büyük motive cümlem şu galiba, yaşının tadını çıkarmaya bak,gençliğini böyle kendini sevmeyerek beğenmeyerek mi geçireceksin, bide şey diyorum şimdi veremezsem yaş ilerledikçe zorlaşıyormus kg verme işi, bunuda düşünerekmotive oluyorum 🤗
ummytbs Açıkcası birazda kişiye bağlı. Her gün kek börek gömüp zayıflayan ben, hiçbir şey yemeyip su içse yarayan arkadaşım😂 Çok canını sıkma, önce sen hangisisin bunu bul, ona göre plan yap bence. Oğluma tek baktım. Emzirmek ev işi derken spora gerek kalmıyo zaten
2kezanneoldu H12345 ekmek şeker hamur işi fazla yağlı yiyecekler hazır paketli gıdalar bunlardan uzak durun sağlıklı şeyler yiyin mesela…. Sabah kahvaltısı 2 dilim kepekli ekmek haşlanmış yumurta 2 dilim peynir zeytin yeşil çay (yağlı ve şekerli hariç kahvaltı))olsun Kahvaltıdan sonra 2..3 tane havuç ve salatalık yiyin veya 1 tane soda veya türk kahvesi 1 kase yoğurt rezene cayi veya hangisi olursa1 tane seçin … Akşam için et.salata çorba ((ekmeksiz yiyin tabağı doldurmayın…. ve en en ennnnn önemlisi limonlu su……. bağırsakların çalışması için boll su….
Hilokiiii H12345 Herşeyden önce Doğum kilosu varsa göbek basen vs onlar için spor yap evinde düzenli daha sonra karbonhidrat içeren gıdalardan uzak kal sebze protein vitamin ağırlıklı tüket ama doğum kilosu varsa spor en önemlisi çünkü hamileyken hücreler genişlediği için o hücreleri spor ile toparlayıp sıkılaştırma gerekiyor
Esrans H12345 Evde maratona hazırlanır gibi bir anda spora başlamayın bu net (devamı asla olmaz ). Su içme alışkanlığı ve yürüyüş sonra buna ek bölgesel hareketler Akşam ağır yemekler olmayacak Şeker , hamur ve kızartmalar da kendiniz bile inanamayacaksınız değişime