Birkucukeylulmeselesi Orjinalleri aşırı pahalı zaten o kadar para da dökmem 150-200 e var o civarlarda alıp kullandığınız varmı önerir misiniz zaten kullanışlı değil diyor eşim kullanışlı olursa alırım iyisini bçyle yan ürünlerinden alıp kullanan varsa öneri istiyorum
turansmom Birkucukeylulmeselesi A101fen 80 liraya almıştım. Yani spor yapıyorsan adım sayma özelliği iyi, mesajlarina aramalarına bakabiliyorsun gayet kullanışlı
Ferosbaby Birkucukeylulmeselesi xiaomi band 5 ben de kullanıyorum gayet başarılı iş görüyor bakabilirsiniz
Deletedmom5284 Xiaomi mi band 5 ikinci el uygulamalarına bakın temiz satılıyor bana da eşim almıştı nerdeyse hiç kullanmadan sattım tertemizdi
Birkucukeylulmeselesi Deletedmom5284 şey mesajlara aramalra bakılmıyor onunla galiba ben hani teşwfpna gelen arama mesaja bakmak için telefon genelde kızımın baş ucunda piş pişi açık oluyo
Deletedmom5284 Birkucukeylulmeselesi evet bakılmıyor canım onlarla ilgili bilgim yok sanırım apple watchlarda oluyor
Birkucukeylulmeselesi Deletedmom5284 işte bende o tarz vakılıp uygun olanlardan buldumda aslında yan ürün çok ama kullanan varsa memnun kalan fln ona göre alıcaktım teşekkürler ☺️
Ferosbaby Birkucukeylulmeselesi kimin aradığı görünüyor kimden mesaj geldiği görünüyor ama okuyamıyosun tabi tlf koşuyosun. Bir de benim çok sevdiğim bi özellik var telefonun kamerasını açıyosun kolundaki bi tuşla foto çekiyor :))
Birkucukeylulmeselesi Ferosbaby evet canım özelliklerini izledim sonra aramayı cevaplayabiliyor musun sanki konuşma özelliği sadece aplle watch ta var diye biliyorum