Omerinannesi342 20 aylık oldu hala çığlıklarla uyanıyor nerdeyse yarım saat susturamıyorum uyumaz sürekli elimi tutmak ister ve hep annem gidicek kaygısı var ne yapmam lazım yardım edin 😞😞
semaahmet Omerinannesi342 canm benim oğlum 6 aylık bir hafta aynı şeyi yaşadık ne yaptiysak susmadı en son banyo saatini yattığı yere kuran bıçak bide bı komşum babasının bı eşyasını köy dedi koydum her akşam okumadan uyutmama babanın nazarı çok degermis şükür geçti bişey kalmadı bol bol oku cnm
Efy Omerinannesi342 ben kızımı ne yaptıysam susturamıyorum bir süre ağlıyor sakinleşmesi için bekliyorum sonrasında süt ısıtıyoruz içtikten sonra uyuyor gerçi uzun zamandır yaşamıyoruz çok şükür.
jap Omerinannesi342 o konuda bilgim yok malesef. Pedagogların veya çocuk doktorlarının paylaşımlarına bakabilirsin instagramda. Paylaşım yapan vardır illaki
Omerinannesi342 Efy çılgınca ağlıyor artık kolu komşu herkes oğlumun ağlama sesini duyuyor gecenin köründe
Efy Omerinannesi342 benim kızım bi gece 2 de uyandı ve sabah 9 a kadar ağlamıştı apartmanın 4. Katında oturuyorum -2 deki komşular duymuş siz düşünün gerisini 🤦🏻♀️ Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun biter inşallah bir an önce
Omerinannesi342 Efy inşallah canım ya doktora götürcez şimdi gölgesinden ve bazı ışık hareketlerinden korkmaya başladı 😭😭
Omerinannesi342 semaahmet yatağının altına 35 besleme yazdık koyduk bakalım bu gece inşallah rahat uyuyacaktır