Gzemx Kuzum11 bol bol sağğğ stün geliyor cocuk uyusada gece kalk sağ buzluga at canım maşallah sakın ıhmallik etme sütün geri gider bol bol sağ sıcak suda anlık çözüm oluyor ama bol bol sağ sağdımkça rahatlayacaksın bir yere gidersin falan sütün hazır olur buzlukta sen sağğ bol bol hem nekadad sağarsan okadar artar be bence kimsenın yanında söyleme göz olursun 🙈
Hilokiiii Kuzum11 önce pompa kullanmaya başla ilk duşa gir sıcak ve ılık duşta masaj yap çıktıktan sonra emzir hala devam ediyor ise 15 dakika bir göğsünü 15 dakika diğer göğsünü sağ süt poşetleri var onlar ile sütünü muhafaza edip ilerleyen zamanda bebeğinize verebilirsin
AyseOzgenc Ben nohut ısıtıp çorabın içine koyuyordum göğüslerime öyle sıcak masaj yapıyordum ama çok şişince akıyor ve gerildiği için bebek ucunu tutmakta zorlanıyor istersen biraz biraz sağıp buzluğuna atabilirsin
Kuzum11 Gzemx ya korkuyorum sağıyorum sırff bu yuzden elektrikli pompa aldım göğsümü boşaltmak için , buzluğa atsam ne kdr süresi oluyor ki sağdığım sütüm
Gzemx Kuzum11 googleye yaz bak canım burda herkezın süresi ayrı için rahat etsin ben elektırıklı tavsıye etmıyorum chicconun manuel sagma sı var ve bebegın her agladıgında memenı ver korkma ne kadar içerse memeyi bırakmaz sutun artar 3 ve 4 aylar meme reddi oğlugu aylar
ilknrshn Göğsünüz yumuşayana kadar sağın mutlaka. Ben sağmadığım için göğsüm mastit oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Eğer geçmeseydi operasyonla göğsümün taşlaşan kısmından sütü çekeceklerdi. Sık sık ve göğüs yumuşayana kadar sağım yapın