Hatice__31 Arkadaşlar instagram sayfasına bakn diyarbakırsondakika kötü olmuş herkes dışarda çatışma var
Biscolataerkegim Hatice__31 Siz dedikten sonra baktım. Bakan açıklama yapmış 2 maket uçakla saldırı düzenlendi zayiat yok diye ama Diyarbakirda yaşayanlar silah sesleri geliyor hala çatışma devam ediyor diye yorumlar yapmışlar. Biri ölse bile öldüğünü bilmicez 😐
Ygzmomm Yani bu itlerin amacı ne anlayamadım ne iğrenç insanlar. Onlarında onlara yardım edenlerinde destekleyenlerinde Allah bin belasını versin soyları tükensin adilerin.
Mom980 Biscolataerkegim Ambulans sesleri hala devam ediyor arkadaşım yakın oturuyor ölü de var diyorlar 😔 du bakalım ne çıkcak
Mom980 Prensesannesi21 Licede iki terörist öldürülmüş bugün ona istinaden yapılmış muhtemelen , Allahından bulsunlar
Mom7262 Prensesannesi21 canım Diyarbakır askeri üstüne maket uçakla saldırı olmuş son dakika geçiyor geçmiş olsun rabbim askerimizi polisimizi vatandaşımızı korusun 🤲
Mom7262 Mom980 ay rabbim korusun 😓soysuz itler sonları gelmedi bir türlü çiyan gibi sürekli çoğalıyorlar 🤬
Vanilya Kurumadı bir türlü itler. Allah Askerimize polisimize güç kuvvet versin inşallah 🤲🤲Soysuz köpekler gebersin. İnşallah önemli bişey yoktur. Bunlar bu drone u bilmem neyi nasıl buluyorsa kim besliyorsa hepsinin soyu sopu kurusun
Mom980 Mom7262 Valilik şimdi açıklama yapmış önlem amaçliymis ambulans itfaiye herhangi bir zayiat mevcut değilmiş şükürler olsun 🙏