Elif1234567 Bebeğim 16 günlük neredeyse her beslenmeden sonra kusuyor bu durumu yaşayan var mı ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
Narebebek Elif1234567 Midesine fazla geleni çıkarıyor muhtemelen kaç saate bir kaç dakika emziriyorsunuz ?
Ygzmomm Elif1234567 kaç ml mama yapıyorsun ya da kaç dakika emziriyorsun ? Mamayı 30-60 ml arası ver emzirmeyide uzun tutma o hep ister sen bıraktıracaksın. Gazını çıkart kesinlikle yoksa ondanda kusar birde yedirince elden ele gezdirmeyin karnı karışır kusar
Ecekeser Elif1234567 reflü veya süt alerjisi olabilir benim kızımda öyle sürekli çıkartıyordu süt alerjisi çıkmıştı
Elif1234567 Ygzmomm mama içirmiyorum emziriyorum ortalama 20 dakika emiyor ben durdurmuyorum memenin bir tanesini nerdeyse emiyor Ygzmomm
Oyku_nisa Elif1234567 Bu normal bı durum süt fazla geliyordur onun midesinden ne olacak fazlasını çıkarıyor benimki 4.5 aylık hala kusuyor ama eskisi kadar değil çok şükür
Narebebek Elif1234567 Her emmeden sonra mutlaka gazını çıkarın birde dediğim gibi midesine fazla gelen sütü çıkarıyor
Ecekeser Elif1234567 evet bir günde 4 doktora götürmüşlügüm oldu bu yüzden sonra anladık ki süt alerjisi var doktor bana liste verdi onu uyguladım sütümden kusuyormuş benim yedigim şeylerden ötürü ve özel mama verdi ve kesildi çok şükür
Mine5369 Elif1234567 Benim bebeğimde bebek reflüsü vardı her beslenmeyi geç sürekli 5 aylık olana kadar kustu bir sefere 5 defa kıyafet değiştirdiğimiz olurdu