Browni_61 1 posttan önüme 4.5 tane cikiyo bu sorun bi bendemi var? Az once biri icimi dokmek istedim die post açmış ayni post 4.5 tane gzoukuyo bnde ve bunun gbi 2.3 post dha var
[silindi] Browni_61 başa sarıyor postlar. Sol yukarda en son kismindaysaniz o an neye en son cevap verildiyse o üstte kalıyor. Yenilerini görmek için en yeni var galiba ona basın
basaktpe12 Browni_61 o anda sistemde sıkıntı oluyor postu atarken 2-3kere göndere basınca üst üst gidiyor moderatörler siliyor fazla olanları fark edince
BenMathilda Browni_61 Yoğunluk kaynaklı zaman zaman yaşanabiliyor. Postlar düzenlendi. Keyifli forumlar dilerim 🌷
Browni_61 [silindi] Yeniler kismindaym zaten sorunu orda yasiyorm 3.4 kez gordgm postlr yeni acilms hep zatn
Browni_61 Betim Sıkıcı olmya basladi valla binpost 4.5 kez goruyorm bazen girmiyo hata verip duruyo girsede yorumlari acmiyo
Browni_61 Betim Evet ondn sonra tekrar yenileyincede bildiirm yok diyo veya postlari sifirliyo konusma yok diyo
Browni_61 leynanin_pembemantosuu yogubluktn kaynaklaniyoms cok sıkıcı bi durm surkli error veriyo zaten ustune bide o giresim gelmiyo
leynanin_pembemantosuu Browni_61 evet çok sıkıcı bi durum çoğunlukla yorum yazmak için tıkladığımda error veriyor
busrasilra14 Browni_61 uygulama hatasi canim iniyorsun iniyorsun yine ayni seyler bana da bazen sinir geliuor cikiyorum uygulamadan
Browni_61 busrasilra14 bende oyle yapiyorm valla bakiyrm olmuyo cikiyorm girmiyorum bugün hic girmedim mesela arada nadr baktm girmeme sebebimde 10 postun 8i tayinle ilgili oda sıktı bugn