Haylazbaby Merhabalar arkadaşlar 15 aylık minnoş bir kızım var . Ayranı aşırı seviyor ayran ve su dışında zaten diğer içecekleri kabul etmiyor süt de denedim ama içmiyor onu da . Ayranı çoğu zaman günde iki ya da üç biberon içiyor . Herhangi bir zararı olur mu acaba ? Şimdiden teşekkür ederim 😇
Elffnrr Haylazbaby canım yoğurt yerine ayran içiyor ne gzuel ama sütü bütün doktorlar 2yasina kadar önermiyor diye biliyorum
Rdk Haylazbaby maşallah diyim nazarım değmesin 22 aylık daha yoğurdu ayranı ağzına sürmedi sevmiyo kokuo kokuoo diyo ne kokuyorsa artık 🤣
Dn123 Haylazbaby içiyorsa birak icsin sütten daha faydalıdır emin ol. Benimki de icmiyor sut bende bol bol peynir yogurt yediriyorum
Haylazbaby Elffnrr ilk zamanlar yoğurdu günlük bir kase yiyordu onu yemiyor artık epeydir ama ayranı çok istiyor kefir de sevmedi
RuzgarMommys Ohh ne güzel uyku da getirir 😁 Benim oglumda yoğurdu ayran gibi içiyor Keçi yoğurdu taş gibi olmuyor dikiyoruz kafaya
FHKK Haylazbaby Aynı benim oğlum evde çay demlenmez eşim yap bi ayran içelim der 😂 Çok severiz oğlum günlük 1 su bardağı kadar içer gaz falan yapmıyor bizde 🤭
Haylazbaby FHKK benim minnoş ağına göre normal mi bilmiyorum yani üçüncü dördüncü biberonla günlük versem yok demez 🤭