selmasntks Sizinde doğurmadan önce yada bekarken Harika yumuşacık dokundukça dokunasınız gelen saçlarınız vardı biliyorum ama şuan süpürge telinden farksız sanki uhu dökülmüş gibi sert ve yıpranmış sürekli dökülen cansız ruhsuz saçlar sizler bunları önlemek için bir bakım yada farklı başka birşey yapıyormusunuz saçlarınız için?
Oznur selmasntks soylemesi ayip saclarim guzeldir hamileyken daha da guzellesmisti. Digumdan sonra kel kalcam herhalde cok dökülüyor. Zeytinyagi yapicam bebe den firsat bulursam inanilmaz faydasi var 1 sefer de etki ediyor
Yalin selmasntks yillardir phyto nun şampuanini kullaniyorum, kesinlikle tavsiye ederim şampuanini, kremini, serumunu... Hamilelikte de sonrasinda da hic degisme yok. Eczaneden bulabilirsin.
Pinardefne selmasntks cnm bnimde öyleydi hindistan cevizi yagı aldım harika geldi eşim bile saçların ipek gibi olmuş dedi birde uçlardan kestirdim
Nilly Bi defa kuaföre gidip botoks bakımı yaptırdım hush diye bi ürünle. Çok iyi gelmişti harikaydı. Ama iki ayda etkisi geçti. Şimdi hindistan cevizi yağı sürüp iki saat bekleyip yıkıyorum. Biraz yumuşatıyo. Bi de adaçayı yağı tatlı badem yağı çörek otu yağı ve sarımsak yağlarını aktardan alıp bi şişede karıştır. Saçına sürüp olabildiğince bekle Eskiden bunu yapardım yumuşacık olurdu.
selmasntks Oznur aynen öyle duşa bile zor giriyorum kaldıki yağı kafadan bekletmek ayrı dert arındırmak ayrı dert tabi o sırada uyanmazsa 😔