Aseloykununannesi Kızlar kardeşim 38 haftalık hamile dişi çok ağrıyor doktor ilaç vermmş kalbim çıkıcak gibi ağrım var diyor karanfil karanfil yağı sarımsak denedi başına gelen varmı ya
ilknurgoksu Aseloykununannesi nar suyu işe yarıyormuş eşiminde dişleri çok agrımıştı o zaman içmişti bir tık rahatlattı ama karanfil yağı aslında baya etkili.
Domino Aseloykununannesi Cok gecmis olsun bende cokk cektim.dis agrisi hamilelikte öldüm resmen. offf kiyamam cok iyi anlıyorum yaa. siyah zeytin çiğnesin. agriyan dişinin uzerinde tutsun cnm söyle
Aseloykununannesi ilknurgoksu karanfil yağı drnrdi ama hiç işe yaramadı birde nar syyu denesin baklım teşekkürler
ilknurgoksu Aseloykununannesi Migros da var bu arada aklınızda bulunsun🧚🏻♀️Çok geçmiş olsun şimdiden de hayırlı olsun yeğeniniz🧚🏻♀️Sağlıkla aranıza katılsın ♥️
Aseloykununannesi Domino sağol canım söyledim şimdi tekrar hastaneye gitti iltihap kapmış olmadı sezeryana alıncak
Ecrinbzkrt Aseloykununannesi valla rakıdan baska cozum kalmadı ama oda suan zaten olmaz cok gecmıs olsun cnm