BabyGirl Kızlar 27 gün önce normal doğum yaptım dikişlerim vardı ve ben korkumdan hiç bakmadım dikişlerimin durumuna kontrol için de doktor 40 gün sonra dedi. Ama bugün bi bakayım dedim 🤭 inanılmaz bi açıklık var zaten bikaç gündür lukluk tarzı ses yapıyordu böyle yapışıp ayrılma gibi (bilmem anlatabildim mi) acaba dikişlerim mi açıldı noldu çok korkuyorum gerçekten 😫
BabyGirl Hazan123 şuan öyle ağrım yok ama baya uzun bi zaman oturup kalkarken zorlandım hatta hala eğer sert alçak (araba gibi) bi yere fln oturuyorsam zorlanıyorum . Sizin normal mi oldu? Vajina görüntünüz doğumdan önceki haline döndü mü
BabyGirl Hazan123 gece gece korku sardı beni ya 😪 tekrardan dikiş atılma durumu olursa🤦🏻♀️ Bide hiç öyle kanama enfeksiyon vs bişey de yok ama baya baya açık yani o bölge genişlemiş
Nilly Malesef öyle oluyo biraz genişleme. Hatta ilişkide bile öyle bi ses geliyo utandırıyo insanı. Ama zamanla toparlanıyo. Bakıp da korkutma kendini. Dikilin açılsa sen hiç oturamazdın ya da iltihap olsa kötü kokulu yapış yapış bi akıntı olurdu orada. Şişerdi dikişler. Sen temiz bak dikişlerine hiç bişey olmaz. Sık sık yıka wc gitmesen bile yıka. Fön makinesinin soğuk tarafıyla kurut her seferinde. Sonra da pelvik egzersiz yaparsın tamamen iyileşince. Dertlenme boşa