agacsizkoala Ervamomm bence küçük olursa değişim ile uğraşmanız gerekir , ama büyük alırsanız kötü ihtimalle bi kaç ay sonra giyer
Zeynaa1 Ervamomm benim kizimda 8400 kilo 75 cm lcw dan 9 12 kot giyiyor canım sende 9 12 al bence parçasını kivirirsin belide lastikli okuyor içi daraltirsin
BARTUMOM Ervamomm benim oğlum 4 buçuk aylık 8200 gr 71 cm boyu bayram için Jean pantolon aldım lc wakikiden esnek kumaş Jean di 3 6 ay tam oldu 6 9 alsam bi tık büyük olurdu ama daha uzun süre giyer 9 12 çok büyük olur
KahramanAnne Ervamomm 9 12 çok büyük olur . Kalıpları geniş oluyor. Oğlum 9 kilo 9 aylık 9-12 ay aldım giydirmedim büyük oluyor
TiniminiKayra Ervamomm benim bebegim 8ay 3gunluk 7bucuk aylikken pantolon aldim 9 bucuk kiloydu bebegim 6 9aldim 9 12cok buyuk oldu ayaklarini kapatti komple
Ervamomm TiniminiKayra LCWaikiki den mi almıştınız 😞 bende 1-2 ay sonra giysin diye değil şimdi giysin ama bir ay sonra küçük gelmesin istiyorum çok kararsız kalmıştım
TiniminiKayra Ervamomm ewt lcwde. Aldim bayram icin boyu 73cm bebegimin..belki kalp Farkida olabilir 9 12ayda denedim ben buyum oldu ayak parmaklarini kapatti..kucuk gelince dizlerinde. Kestirip şort yaptircam bende cok giyemez zaten havalar isindi şort giyer