HaticeAda Merhaba arkadaşlar. Bebeğim bugün 6 aylık oldu. Alttan 2 dişleri çıktı ve emerken ısırmaya başladı canım çok yanıyor. Böyle bir durumla karşılaşıp önlem alan var mı acaba ?
MeltemErgn HaticeAda hahaha ben varım.bence acıdıgını anlatın bıde ısırınca memeden cekın bence.yapmıyor oglum artık
srcyhy HaticeAda bizde aynı durumu yaşadık. çay bardağına dokunduğunda ciss demistim her dokunduğunda cis cis ddm. elini çekti. aynı şekilde memede yapınca çekiyor.😄
Semraaa HaticeAda bende bir çözüm bulamadım nerdeyse gögusumun ucunu koparıcak ama alışıyo insan bir süre sonra 😃
essea Enim kızım 4,5 aylık dişi çıkmadı ama emerken ısırmayı öğrenmiş ısırıyor . Böyle bile canım acıyor sizi düşünemiyorum . Napmamız lazım?
Fatosumum Canım oğlumun 3 buçuk aylıkken dişi çıktı şu an 6ay 18 günlük 6 tane dişi var 2 altta 4 üstte bi kere ıssırdığında asla tepki göstermiyosun. Bağırma, aaa deme, dişini sıkma vs hiç bişey yapmadan göğsünü kapatıyorsun o zaman bitti diyosun kaldırıyosun. Aradan yarım saat geçmeden vermiyosun tekrar meme ne kadar aç olursa olsun. Yeni bi diş çıkardığında ıssırıyo 1 ya da 2 kere onu da gece uykusunda yapıyo. Hiç bi zaman tepki vermedim o da oyun haline getirmedi benden küçük bi tavsiye ❤️ Aaa, acıdıı vs deyince oyun haline getiriyolar direk kapat😍❤️
Definem Fatosumum 3,5 aylık mı?? Acaba benim kızda mı erken çıkaracak sürekli meme uçlarımı damaklarıyla kıstırıp sağa sola sonuna kadar çekiştiriyor. Sizde de oldu mu bunlar? Benim bebiş 3 aylık tam
Esiladuru HaticeAda benim kizim 5 aylik henuz dis yok ama damagiyla gogusumu ısırıyor cok acitiyor sipa 😁
Fatosumum Definem evet tabi ıssırmaya çalışıyodu ama bi kaç gün sonra çıkardı zaten uzun süre ıssırmaya çalışmakla uğraşmadı damağı kaşındıktan bi kaç gün sonra yeni bi diş çıkartıyoruz hızlı gittik biraz
Ozgeb Bugün bir yazıda onun yanlış oldugunu anlamasını sağlayın yazıyordu, tepki vermeden memeden çekin diyordu. Birkaç kere yaptı kızım biraktirdim emmeyi artık yapmıyor