Prenses-annesi1 Doğum günü hediyesi annemler bilezik almışlar ama bileziği nerde takıcam kızıma bileklik yaptırıyım adının yazdığı diyorum bildiğiniz güzel modeller var mı?
Mom084 Prenses-annesi1 bebeğe şuan takacaksaniz bileklik sıkıntı düşürür falan Allah korusun ha ileri için düşünüyorsanız bilemem
Toplumcubirisi Prenses-annesi1 bilezik çok kullanışsız oluyor benim kızım da çıkarıp atıyor bazen. En iyisi bileklik
Vanilya Prenses-annesi1 Biz taktık bilekliği canım düştü. Bilezik kızına yatırımlık kalsın bence. Bozdurma. Bileklik de bence altın almaya gerek yok. Kaybediyorlar. Bugün koçtaş a girip çıkayım dedim kızım dışarıdaydı. Ev taşıyoruz diye avize bakmam lazımdı acil. O sırada düşürmüş. Evde fark ettik
Prenses-annesi1 ErvaKoc genellemelik bir durum yok zaten ben kullanışlı bulmuyorum şahsen benimde fikrim bu yönde
GmzSnn ErvaKoc 😅 ablacım sen adana burması al en iyisi onu tak 🤦🏻♀️ Kullanışsız işte bilezik tamammı hıhhh 🤪
Mom084 Prenses-annesi1 ya 2 tanıdığımin başına geldi çünkü o kar o zaman özendiler hani bileklik olsun dediler biri piknikte biride çarşıda kaybetmiş 🥺çok uzulduler ama gitti öylece
Deletedmom44 Prenses-annesi1 7 aylıkken deldirdim 1 ay Sonra altın küpe taktım o gün bugundur kulağında 13 aylık şimdi
Mom084 Prenses-annesi1 he valla hele biri baya üzüldü emeklerle yapmıştı ama.gitti hala içine uktedir 🥺
nursocum Prenses-annesi1 bence hiç bileklik yapma 2 kez koptu 2 kez yaptırdım şimdi saklıyorum hatıra diye. Zaten erkek bebeğim çok uzun takmadım , hevesimi aldım ☺️
_ahmetkader Prenses-annesi1 Altın bileklik fiyatı hakkında bilginiz varmı benimde oğluma hediye getriyirlar ama kayınvalidem 300-400₺ dedi fiyatı ne tam olarak
Prenses-annesi1 _ahmetkader bilmiyorum ki bende İnternettwn baktım biraz 600ede var bin lirayada var değişik değişik fiyatlar var hep