miniktosbikannesi Iyi aksamlar kizlar. 18 aylik bebegim var yarın emzirmeyi biraktiriyorum. Gece uyandıgında ne vermem gerekir yardimci olur musunuz lutfen ne yapacagimi bilmiyorum
ANNEBALIIII miniktosbikannesi k. Bakmayın konu ile pek alakalı değil ama bn de bebeğimi en az bir yşına kdr emzirmek istiyorum. Bunu nsıl başarabilirim. Başarı öykünüzü merak ettim açıkçası😊🙈
SelimeliS miniktosbikannesi benimde oglum 18 aylik bende sadece gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum dün başladım ama basarisiz oldum naptiysam susturamadim cok cok fazla agladi bugun tekrar deneyeceğim cok stresliyim Allah yardimcimiz olsun 😔😔
Cigdemino miniktosbikannesi Merhabalar ben de başka bir şey sormak istiyorum. Acaba beslenmesi nasıl? Gün içinde kaç öğün yiyor ve miktarı nasıl? Örneğin benim bebeğim akşam saat 18.30da bir dolu kase yemek yiyor sonrasında saat 21.00 - 21.30 arası uykuya geçiyor ve uyumadan önce de emiyor. Eğer memeyi bırakırsa o aralıkta bir şey yedirip içirmeli miyim merak ediyorum.. Bu arada bir ara denedim yatmadan yoğurt vereyim diye kustu. Fazla geldi sanırım. Acaba akşam yemeğini erken yediği için emmeyi de bırakınca sabaha kadar çok fazla saat mi aç kalmış olur diye tedirgin oluyorum. Sizin beslenme düzeniniz nasıl?
miniktosbikannesi Mom078 bende gece uyumadan karnini doyurayim uyandikca su veririm diyorum ama bana süt ver oyle olmaz diyolar
Mom078 miniktosbikannesi Kim diyor süt için 2 yaş biraz geçsin bekleyin sadece tok olmasına dikkat et
Derensk Su verdim canım eğer içiyorsa sut de verebilirsin ama.ozamanda sut için kalkmak isteyebilir geceleri en güzeli şu ile gecistrmek sonra zaten memeden umudu kestiği için uyanmicak uyansa bile suyunu içip geri uyucak insallah 🥰
miniktosbikannesi Derensk bende oyle dusunuyodum ama herkes bisey deyince kafam karisti. Rahatlattin icimi sagol canim su vermekten yanayim bende
Mom078 Derensk Süt olmaz canım beslenme olarak görür bu sefer mama dan farkı kalmaz alışkanlık edinir
Burcu52 Oğlum 15 aylık 8 haftalık hamileyim bende bıraktırmayı düşünüyorum ama nasıl yapıcam hiç bilmiyorum 😥
HypnoticPoison Burcu52 hemen bıraktırın sizin hormonlarınız onun safra kesesine karaciğerine zarar veriyor dışkısı beyazlaşınca beni anlarsınız
miniktosbikannesi ANNEBALIIII ozellikle bisey yapmadim canim. Cok sukur dogdugundan beri emmesi guzeldi. Bi sorun yasamadim. Insallah sende emzirebilirsin
miniktosbikannesi Nazlihifasu bende bi yonden kiyamiyorum ama artik cok cok yorucu iskence gibi olmaya basladi. Dakikada bir gelip meme istiyo resmen kapattirmiyo. Bazilari da 1 bucuk yasinda daha kolay unuttuklarini soyluyo. Yemek yemesi de iyi sukur. Oyuzden biraktirmaya karar verdim
Nazlihifasu miniktosbikannesi Bizde aynıyız her dakka meme her dakka meme yordu dişte cıkarıyor bir yandan kıyamıyorum
Ssssraa Ben hiçbir şey vermedim, verilmesini de tavsiye etmiyorlar. Çünkü her meme istediğinde başka bir şey teklif ederseniz bu su bile olsa, bu sefer ona bağımlı olabilir. Ve onun için her gece uyanabilir. Ben de 19 aylıktı kestiğimde.
miniktosbikannesi SelimeliS amiin canim bende neyle karsilasacagimi merak ediyorum bakalim biraz sabir işi :)
Ssssraa miniktosbikannesi sadece iki gün biraz zorladı. Uykuya yönelttim salladım. Olmadı çizgifil açtım ninni söyledin masal anlattım. Sırtını sıvazladım evde kucakta gezdirdim. O şekilde meme hariç her şey 😊