Eslinam Merhaba hanımlar bu gün annem bebeğimi özlemiş gelmiş kızımı görünce ay bu zayıf hiç büyümemiş sen buna un kavur yedir ne o her öğün farkli şeyler yediriyorsun neyin yaradığı yaramadığı belli değil diyip beni üzdü ve gitti sizcede ölemi bebeğim kız 6 aylık 6700 grm boyu 64 cm 😢😢
Woody Eslinam unla alınan kilodan hayır mı gelir? Allahım ya Rabbiö takmışlar bi una Doktor kontrollerini aksatmıyorsanız zaten bir sorun olursa doktor söyler. Onun dışımda bir şey diyen olursa evet ben kasıtlı aç bırakıyorum diyin Susuyorlar
PolenLina Eslinam ay aynı 6 aylık 6700 63 cm hemşire bana zayıf dedi ama üzme kendini her bebek farklı
Bebegimm1 Eslinam dogum kilosu onemli zayıf degil doktorunuz gelisimi iyi diyorsa gerisi onemli degil bence
Eslimmira Bebeğinize zayıf diyebilmemiz için doğum kilosunu bilmemiz gerekiyor. 6.ayinda bebeklerin doğum kilosunun 2 katına çıkması gereklidir. Eğer öyleyse hiç sıkıntı yapmayın. Ayrıca kilo dert değil anneniz de olsa kimseyi umursamayın önemli olan sağlığının yerinde olmasi🙏
Eslimmira Marinabilen bebe bisküvisi çok mu yararlı? Yanlış yönlendirme yapmayın lütfen. Hiç bir doktor bebe bisküvisi önermiyor
Daphnemom Benim kız da 5 ay kontrolünde 6800 62 cmdi, boyu biraz ortalamada ama sanırım 6.ayda hiç kilo almamış olacak aşırı bi biberon reddi yaşıyoruz 🤷🏻♀️ doktor sorun görmedikçe takılmayın etrafa, eskilere kalsa bebek normal yemeğin suyunu yiyecek zaten.
Eslimmira Eslinam bebeğinizin kilosu gayet iyi 2 katını geçmiş bile maşallah, ayda en az 600 gram almasi gerekli bu onun için yeterli bir kilo. Kendinizi sıkıntıya sokmayın ☺
qwrt1245 Eslinam canım 2850 Doğum kilosuysa persantil tablosuna göre boyu da kilo da ortalamada düşük değil. Zayıf diyebilmek için doğum kilosu çok önemli. Bence bebeğin tabloya göre hiç de zayıf değil. Doktorunuz kilo alımına iyi diyorsa hiç kafanıza takmayın. Benim kızım 2500 doğdu 3. Ay kilosu 4800 ortalama 3 aylık kız bebeklerine göre zayıf evet ama doğum kilosu düşük olduğu için her ay en üst düzeyden kilo alsak dahi hala aydaşlarına göre zayıf gözüküyor kızım. Önemli olan gelişiminin ayıyla uyumlu olması
Eslimmira Marinabilen aptamil mi önerdim ben şimdi 😂 ne kadar boş bir yorum. Siz verin arkadaşım çocuğunuza bebe bisküvisi başkalarına zararlı şeyleri önermeyin. 6 aylık bir bebekten bahsediyoruz şurda. 6 ve 8. Ay tadım ayıdır doyum ayı değil. Bilmiyorsanız araştırın. Ana besin anne sütüdür, eğer anne sütü yoksa devam sütü. Yalniz aptamil demiyorum onu bi söyleyim 😂 en iyi anne ben değilim her anne ozeldir bebeği için en iyisini ister ama siz biraz abartanlardansiniz. Olmadı ekmek arası sandviç falan yapın çocuğunuza. Ne kadar boşsunuz cidden. Araştırın önce sonra insanlara öneride bulunun. Yada bilmiyorsanız bir BILENE sorun 😚
Okuroya İyide kilo iyi bişey değil ki ve tek başına geçerli olan bir ölçüt değil. Boyu ve baş çevresi de onemli. Benim bebeğim de zayıf ama burda genetikte etkili. Anne babası zayıf e haliyle bebekte zayıf oluyor. Bisküvi mama un gibi gibi şeyler bos hava gibi kilo ne gerek var ki. Benim bebeğim 4.5 aylık 5.5 kilo. Kimsenin ne dediğinde umrumda değil. Kilo iyi bişey olsa insanlar zayıflamak için uğraşmaz. Sizde canınızı sıkmayın. Herkes herşeyi çok biliyo buna annelerimiz de dahil malesef
06012021 Eslinam ya Allah aşkına ben bu insanlari anlayamıyorum şisman bebekte büyüyor zayif bebekte. Onemli olan bebeklerin sağlığı. Bnce kafaniza takmayin biri bisey derse sen şisman doğurda ben göreyim de (annen icin demiyorum yanlis anlama cnm)
Eslimmira 06012021 vallahi istiyorlar ki bebek löp löp olsun çevremiz hep böyle insanlarla dolu resmen psikolojik şiddet uyguluyorlar. Kimsenin bebeğin sağlığını sorduğu yok gerçekten