Ezgirella Kızlar 3 ay 14 günlüğüz bebeğim hep ilgi istiyo hep bir mızırdanma ağlaması var asla uyumak istemyio hiç böyle bir bebek değildi. 4. Ay atağı mı sizce ? İnternetten bakıyorum atak haftasında değiliz aslında ama niye böyle oldu ne yapacağımı şaşırdım😢😓
Halime92 Ezgirella büyük ihtimalle atak bizde aynı durumdayız 3 ay 20 günlük 1 hafta oldu başlayalı 😐 sizin bebeğin iştahı nasıl oldu benim bebeğimin arttı sanki ya
sevgi88 Ezgirella atak canım bizde 3 ay 14 günlüğüz neredeyse arife gününden beri böyleyiz hiçbir rahatsızlıpı yok canı istediği vakit neşeli ama gündüz uykusu yok gece full uyuyan çocuk saat başı kalkıyo
Canan27 Ezgirella kızım 3 ay 13 günlük aynı durumdayım memede bile fazla durmuyr emip bırakıyr oyun halinde. Bulundugun uz ortam seslimi. Mümkünse sakin bir odaya geçin kimse gelmesin konuşun bebeğiniz le sakin bir müzik açın. Dış dünyaya ilgi çoğaşdıgı için çok çabuk dikkat dagılıyr. Oda huzursuz yapıyor bebeği.
Ezgirella Halime92 benimkinin de iştahı çok arttı hep emmek istiyo . Arife gününden beri böyleyiz ilk üç gün meme reddi yaptı . Hiç emmek istemedi . Şimdi de hep meme istiyo . Hiç uyumak istemiyo. Ancak çarşafla hamak yapıp uyutuyoruz eşimle başka türlü uyumuyo😓😥
Ezgirella sevgi88 benimki de aynen öyle ya bi bakıyorum gülüyo iki saniye sonra ağlamaya başlıyor kucağa alıyorum susuyor yatağa bırakınca başlıyor ağlamaya bir hafta geçti geriye kaldı 4 hafta Allah yardımcımız olsun 😥
Hayrunnisa0402 Ezgirella geriye kaldı 4 hafta mı😱 5 aylık olana kadar sürecek mi bu atak ya bizde 3 ay 15 günlüğüz de
sevgi88 Ezgirella aminnn aminnnn Rabbim sağlık versin elbette ama insan bi şaşırıp kalıyo yatağa koyuyorum hop arkamı dönüyorum uyanmış birde maalesef gece uyku saatleri şaştı evin içi bayram yeri gibi. Ama 1 ay süsleyebiliyormuş yaklaşık 15 gün civarı bi bakmışız geçmiş 🤲
Ezgirella Hayrunnisa0402 4. Ay atağı 5 hafta sürüyormuş heralde ya en uzun atak diyorlar . Gerçekten de zormuş Allah sabır versin hepimize
Ezgirella Ne kötüymüş bu atak ya resmen huyu değişti çocuğun çok uysal çok güleç yüzlü bir bebekti. Şimdi hep mızmız hep ağlamaklı yeni yeni huylar edindi 😰ne zormuş analık 😥
YazarAnne Bizimki de başladı 3 ay 14 günlük benim bebeğimde. Uyutmaya çalışsam uyumuyor, emdirsem emmiyor, kendini geriye atıp duruyor. Ağlıyor. Gezmek istiyor desem kucakta da ağlıyor. Kafayı yemek üzereyim birkaç gündür.
Hayrunnisa0402 Siz ağladığında ne yapıyorsunuz hepimize fikir olsun ben meme veremiyorum morarana kadar ağliyor emzik bazen aliıp bazen almiyo hep kucak istiyor bi zaman sonra beli ağrıyo insanın artık soyunduruyorum biraz susuyor sonra gülüyor gibi oluyo tamam diyorum bugün de bitti sonra yine zaar zaaar zaaar🥵
Ezgirella Hayrunnisa0402 bende soyuyorum biraz öyle susuyor konuşuyorum biraz dinliyor pencereden dışarıyı izletiyorum bazen öyle susuyor ama kısa süreli susup sonra tekrar başlıyor 😅uyurken bile kulağımda sesi çınlıyor artık
Ezgirella Canan27 yok hiç sesli bir ortamda değiliz bir eşim bir ben varım zaten evde ışıkları falan kapatıyorum yine olmuyo