Sulem 3 .bucuk aylik kizim çok agliyor yerde besikte kucakta ve hic uyumuyor neden cok yoruldum gezdirmektn 1 haftadir degisti
OZlem-gokalp Sulem atağıma son 24 gün kalmış uykuya direniyor uyumuyor gündüz uykusu hiç yok emerken sağa sola bakıyor 10 dk emiyor sonrası yok oda zorla bizimde 3,5 aylık cnm aynı derdimiz sürekli ağlıyor Ama gazı yok dışkışaması iyi çekicez birazcık 😂
mombeto Sulem https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ bebeğinizin doğması beklenen tarihi girin. Belli dönemlerde atam haftaları oluyor canım bi araştır istersen
mombeto Sulem sizinki şu an 4. Ay atağıdır büyük ihtimal ama içiniz rahat edecekse bi doktora da gidebilirsiniz ☺️ Rica ederim kolaylıklar diliyorum☺️
Sulem OZlem-gokalp çok muşta valla cok yoruldum ama sunu okudum yeni hesapladım ohh 😁 bu hafta bebeğinizin güneşli yanı ortaya çıkacak gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 14 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 13. gününde. Atak haftasına kalan gün sayısı : 1
mombeto Sulem bak tarihini 2 gün geriden yazbak bakalım ne diyor☺️☺️Yani ayın 3 ü diyorsanız 1 i yazın bakalım me diyecek
Sulem mombeto bu hafta fırtınalı geçecek gibi görünüyor. Bebek atak takvimine göre bu süreç 35 günden oluşuyor, bebeğiniz ise bugün 1. gününde. Atak haftasının bitmesine kalan gün sayısı : 34 çok uzun ama ya 🤦♀️