bsrkya Kızlar bu çevreyi çok bilmiyorum ama oturan var mı nasıl biyer bugün bi daire beğendim harmandalı merkezde.
karenimo bsrkya çiğli harmandalında oturuyorum bende yeni yeni gelişiyo bizde 1 yıl önce taşındık sessiz sakin
prenses3509 bsrkya bizde burada oturuyoruz yenı yenı gelısen bır yer bır cok market eczane koçtaş v.s.. yerler açılıyor sürekli 3 yıldır buradayım sevıyorum sessizliğini istediğinz her yerede ulaşım kolay tercih edebilirsınız
bsrkya prenses3509 karenimo Çevrenizde kiralık daireler var mı acaba yarın eşimlede gelicez tekrardan bi oralarada baksak
karenimo bsrkya ulaşım sıkıntısı çekmiyoruz ulaşım kolay efesus outlet çok yakın adım başı market var zaten ben tavsiye ederim hem belki minnoşlarımızda arkadaş olur😊
bsrkya prenses3509 Evet izmir kalabalığından uzak en önemlisi çocuk rahat eder diye düşünüyorum açıkcası
prenses3509 bsrkya kesinlikle öylee gürültüden uzak yazın tam bir dağ havası hakim hep serin tek kötü tarafı bıraz çöp kokuyor çöplük yakın olduğu için ama onunda çözümünü buldular sanırım
prenses3509 bsrkya satılık var ama kiralık ınanın hiç görmedım elbette vardır ateşoğlunun evleri gayet guzel bakabılırsınızz
karenimo bsrkya marka270 sitesinde kiralık daire var orayada bakabilirsiniz çocuk büyütmek için çok ideal