SemaaAcc Arkadaşlar bebeğim bugün asi oldu 3tane durup durup ağlıyor emmek istemiyor aç olmasına rağmen zor veriyorm memeyi uykusunda falan iç çekiyor acaba iyi gelen biseyler varmı ne yapabilirim ateşi 37derece hep uyku halinde ama ağlıyor
Linaninannesiii SemaaAcc sağlık ocağındakilerin numarası yok mu arasan? Bizde olduk geldi uyudu sıkıntı olmadı aşıda en iyi cevabı doktorlar verir bence
Linaninannesiii SemaaAcc birde hemşire şey demişti bazı cocuklar aşıdan sonra fazla uyur korkulacak bişey değil demişti. Ama ağlamasıda var seninkinin
Ysg0 SemaaAcc canı acıyordur annesi bol bol ten teması yap, üzerini ince giydir. Sakinleşir mutlaka. Çok geçmiş olsun 🤲🏻
Urasefemoms SemaaAcc benimde oğlum bugün 2 ay aşılarını oldu birde rota virüs aşısı yaptırdık aşı olduğundan beri aç olmasına rağmen emmiyor ağlıyor az önce sütümü sağıp biberonla verdim şimdi biraz sakinleşti
SemaaAcc Linaninannesiii Durup durup ağlıyor emziriyorum memeden ayrıldığı gbi ağlamaya başlıyor devamlı uyuması normalmi acaba
Linaninannesiii SemaaAcc memeyi seviyorlar sakinleşmek ve uyumak için kullanıyor minnoşlar ama dediğim gibi bunlar genelleme kesin olarak sorabilirsin birdahaki gitmende mutlaka numara iste
Neslialp Bizde Perşembe günü aşı olacağız çok korkuyorum bende kaç hafta önceden beni aldı bi stres .
SemaaAcc Neslialp çok zor gerckten hep agliyor durup durup ağlıyor çocukları çok etkiliyor 2aylik aşısı bence 1aylik aşısı hiç böyle yapmamıştı
Masallkiiz SemaaAcc merhaba benim bebekte öyle şuan aceba doktor size ne demişti sizinki nasıl sakinleşti
Ece__ SemaaAcc çok huzursuzsa calpol verebilirsiniz ama 2. Ay aşıları sonrası uyku ve huzursuzluk normal