prensesannesi4 Kızlar bugün aşı olduk 1 yaş aşısı ama hemşire su çiçeği aşısı yok gelince haber veririm getirirsiniz yaparız dedi bende kaç gün sonra dedim ne günü aylarca bekleyen var dedi sizde bu durumla karşılaştınız mı ? Özel hastaneye götürsem yaparlar mı ?
Giizz prensesannesi4 aşı Türkiye de yok. Bizde öyle birkaç ay bekledik. Geç olmasının bir önemi yok birşey olmaz yani
YldrmBytkn prensesannesi4 2 gün önce bende yaşadım aynı durumu özele sordum orda da yok aşı. Bide bana sağlık ocağı hemşiresi canlı aşı olduğu için kızamık asisiyla birlikte yapılması gerekiyor en geç 1 ay içinde yaptırmanız gerekiyor dedi ne zaman gelecek aşı dedim 3 4 ay sürüyor dedi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu oldu resmen 🙄
Ebrulideniz prensesannesi4 beeeennnnnn 😂😂 ama ben hemşireme güveniyorum. 1 yaşımda bizede aynısını dedi bugün gelmiş gittik vurunduk 15 aylık olduk yani. Yani 1 yaş 3 aylıkken olduk. Üç Aylık gecikme
Helenyaz prensesannesi4 normalde 9. Ayda yapılmıyormu su çiçeği çünkü 9. Ayda sağlık ocağı aşı yok bir yaşında yaparız hepsini demişti, dün gittk bizde karma aşı zatüre ve su çiçeği 3 aşı birden olduk
prensesannesi4 Helenyaz biz 9.ayda da aşı olduk evet ama ne bileyim ya kafa mı buluyor bunlar anlamadım