Ozgoktug3110 Merhaba hanımlar bebeğim diş çıkarmak üzere sanirim ne bulsa ağzına koyuyor ne değse ağlıyor bi arkadas dış jeli önerdi de huysuzlugu azalmış ve çabuk çıkarmış dış bilmiyorum ama kullanan var mı dış jeli falan faydalı mı yani ?
Elmass1 Ozgoktug3110 bn daha kullanmadım ama kuzenim kullandı ve çocuk çok rahatalmış dis zamanında kullanicam
Gzdzeynep Ozgoktug3110 tetagil diş granülü kullanın bizim doktorumuz diş jeli önermiyor ama tetagil diş granülünü kullanabilirsiniz dedi faydasını gördüm
Hasev2707 Canım borkac tane karanfili iki kaşık zeytinyağına koyup dolaba koydum her dışı kasininca ondan sürüyorum hem soğuk hem doğal rahatlattı baya tabi kesin çözüm deil
Ozgoktug3110 Gzdzeynep bizim doktor da onu kullanmayin dedi hepsi değişik şeyler söylüyor valla yıldim 😰
Yamanikko Ozgoktug3110 içinde lidokain yani topikal anestezik madde yani uyuşturmaya yarayan bir madde var ve çok sakıncalı sakın kullanmayın lütfen. Onun yerine diş kaşıyıcıyı dolaba atın donsun. Veya pırasa güzel ağrısını alıyor ama bu jelleri sakın vermeyin. Bir yenidoğan hemşiresi olarak söylüyorum bunu