babygirlandmom kizlar ben sleppy natural kilot bez kullanıyorum kızıma ama aciktan alıyorum 120 tanesi 50 tl ye önce dusundum acaba niye bu kadar ucuz diye esimden normal marketten 1 paket almasni söyledim 30 taneso 28 tl ye almıs🤤 aradaki fiyat farkı uçurum resmen iki bezide karsılastirdim fark ne diye aldgm bez kotümü diye ama tipksinin aynısı hic bi fark yok sadece aldıgimiz yerdeki adam demis bunlar paketsiz fissiz demis bence etrafnizda varsa boyle satan yerler arastirin baya ucuza geliyo😀
Mehtaptvz babygirlandmom şöyleki açıkta satılan dediğimiz merdiven alti üretim oluyor bezlerin içeriğindeki maddeler farkli olabiliyor pisik yapmiyorsa ne Guzel tabiki
Bsrm babygirlandmom istanbulda misiniz. Bizde istanbuldayken aliyoduk hatali urunleri oluyo o yuzden uyguna satiyorlar
babygirlandmom Ceyylin ben gaziantepteyim canm esim almis ama boyle satan yerler var etrafinizda bi arastirin gercekten cok uyguna geliyo ayrıca bez aynı bez sadece pakette degil
babygirlandmom Mehtaptvz hayr canm pisik yapmiyor ama merdiven alti olsa öyle dukkanlarda aciktan satıs yapamazlar bence sonucta yasak
babygirlandmom Bsrm antepteyim canm ben iki paketide karslastrdm hic bi fark yoktur pisik gibi bi sorunumzda olmadi baya uyguna geliyor boyle
Sevgi1 Bsrm aynn bişi yok hatalı ürünler onlar yeğenim de kullanıyordu 😝😓 bizim burda yok ama biz normal bez alıyoruz