SedaMurcak Selam Kızlar bu ay en zorlu ayımızı yaşıyoruz. Hem uyku düzeni, hem 3 adet yapılan aşı ve sonrasında gelen ateş, huzursuzluk. Sizin nasıl geçiyor bu günleriniz? Size yardım eden birileri var mı? Çünkü yanlız bakmak gerçekten çok zor. 😢
Eylusunannesiii SedaMurcak bizde dun 4 ay aşısını yaptırdık 2.ci ay aşısında boyle olmadik cocuk ugunup ugunup gidiyo napacagimi sasirdim dunden beri uyku sifir 🤷🏼♀️😣
Nuraky SedaMurcak bizde bı sorun olmamıştı sadece biraz o gece geç uyumuştu ve hafif mızmız di o kadar
etipuf SedaMurcak dün iki bacaktan yaptılar bugün verem aşısını yaptılar. Ateş falan olması ama baya huzursuz uyumuyo ve sebepsiz ağlıyo. Sabah 7den beri 1 saat uyudu sonra hep uyanıktı 17:30da zor uyuttum. Atak haftasıymış ben ona yordum ama aşıda yapmış olabilir
SedaMurcak Eylusunannesiii dimi? çok zor yaaa uykusunda bile ağlıyor huzurlu uyuyamıyor. 3 aşı birden nedir minnacık bedene. Allahım yavrularımıza ve bize dayanma gücü versin 😢🤲
06012021 Eylusunannesiii bizde 6 mayista 4 ay aşımızi vurulmustuk cok huysuz oldu 1 hafta boyunca gece ugultu sesler cikardi calpon vermistim biraz rahatlamisti. Yagli oldugu icin agri yapiyormus.
Eylusunannesiii SedaMurcak aynen keske 3 gune bolseler yaa bianda o kadar ilaci yuklemek tabi zorlanirlar 😥
Daphnemom Bizde 2 ve 4.ay aşıları hiç yan etki yapmamıştı anlamamıştık bile. 3 ve 5.ayda bexsero aşılarını da yaptırdım hafif huysuzluk oldu sadece onlarda da 🤷🏻♀️
SedaMurcak Eylusunannesiii valla sağlıkocagindaki kadına keşke ayri ayrı yapılsaydı dedim. Biz kendi çocuklarımıza bile bölmedik dedi. Aklımada şu geldi “demekki bölünebiliyormus, ozaman kesin bölerek yapmışlardır” yani kadın bunu demese yine düşünmezdim
Eylusunannesiii 06012021 yok ben hiç ilac vermedim gunduz hafif ateşlendi suan atesi yok huysuzluguda durdu cok şükür dun gece cok inledi uykusunda bugun olmaz diye dusunuyorum☺️
SedaMurcak 06012021 bende Calpol verdim iyi geldi şükür. En yüksek 38.1 oldu ateşi. İyi atlattık bizde 🙏🥰
SedaMurcak Eylusunannesiii benimkide çok inledi uykusunda. O inledi ben üzüldüm 🥺😭 allahım sağlık sıhhat versin yavrularımıza 🤲🤲
Frauz SedaMurcak ateş aşıdan kaç saat sonra başladı. Biz de bugün olduk çok huzursuz sürekli uyumak istiyor
SedaMurcak Frauz Frauz bizimki yarim saat sonra felan başladı huzursuzlanmaya. Çok emen bi bebeğim var bugün 3. Gün olmasına rağmen halen az emiyor. Aşıya bağladım isteksizliğini. Sizin nasıl oldu iyi mi bebişiniz şimdi 🤲