Merhaba kızlar ilk defa şikayet postu açıyorum sanırım. Sizde de böyle mi merak ettim.
Benim kaynanam fena değildir, aramızda da hiç problem yok. Torunlarına da çok düşkündür ama uzaktan🙄
Benim çocuklarıma hep annem baktı ben çalıştığım için, yılda bir defa bir ay tatile gitmek istiyorlar. Ama onlar her tatile Gideceği zaman ortalık karışıyor. Çünkü kaynanam binbir bahaneyle gelemem, gelsem kalamam muhabbeti yapıyor. Başka şehirde yaşıyor bu arada. Yani bahaneleri saçma değil evet başka işi (özel işleri) de var mutlaka ama torununu özleyen Bi zahmet diğer işleri Bi şekilde ayarlar. O istiyorki misafir gibi geleyim iki gün seveyim tüm bakımını annesi ananesi yapsın ben hiç uğraşmayayım. Aslında onun evine gittiğimizde bir iki gün çocuklarla çok güzel ilgilenir, çok sever çocuklarla oynamayı filan
Bu arada bakmak zorunda olmadığına kesinlikle katılıyorum. Zaten gelemem dediğinde hiç bir şey demeyip sen bilirsin diyorum. Ama hem torun yapın diye bir sürü baskı yaptı hem de her telefon görüşmesine yok torunlarımı göremiyorum şöyle özledim böyle özledim söylenip duruyor.
Neyse öyle işte. Biraz size sızlanayım dedim😁zaten ben bu tarz durumlarda hiç araya girmiyorum, eşime söyledim o ilgilenecek veya bir b planı bulacak.
Soru şu sizde anane ve babanne arasında torunlara sevgi ilgi açısından büyük bir uçurum olduğunu düşünüyor musunuz?