Cansuukoosee Selam anneler bebeğim 2 aylık bu zamana kadar hep 2 saatte 80 cc içiyordu rahat bitiriyordu şu 2-3 gündür 60 civarı içiyor bitiremiyor bazen o kadar bile değil. Hiç bu durumu yaşayanlr var mı ? Kilo alımı iyidi düşmesini istemiyorum 😕
Ezzey Cansuukoosee mamamı içiyor. Kaç kilo? Bizde iki aylık olcaz bi kaç gündür ağzında bekletiyor içerken 😕
Kbrasg Cansuukoosee Benim kızımda 2 ay 7 günlük emmek istemiyor. 2 dk emip bırakıyor sağıp enjektörle vermeye çalısıyorum almıyor. Biberon denedim almıyor. Biraz önce dr dan geldik sordum kılosu gayet iyi çişi iyiyse bırak nezman ne kadar emeceğine okarar versin dedi
mltmkrkl Cansuukoosee canım ben emziriyorum arada Bi sagıyorum benim ki 2 ay 10 günlük 125 cc süt içiyor mama da nasıl olur bilmiyorum ama bizde böyle 30 cc içmesi gerektigi zamanda da 90 içiyordu
Cansuukoosee Ezzey evet mama canım hep sonuna geldiğinde ağlamaya başlıyor daha hayatta almıyor. 2 hafta olucak tartoldııgmız 4500 dü şimdi 5 olmuştur diye düşünüyorum siizn ne kadar ?
Ezzey Cansuukoosee bizim doğum kilomuz düşüktü zaten 4 kiloyu geçtik mi bilmiyorum henüz iki hafta var kontrole. 8 haftalıksa atak dönemi de olabilir
Cansuukoosee Kbrasg kaç kiloda ? Bana zayoflıcakmış gibi geliyor üzülüyorum artması lazım cc azalıyor i
Kbrasg Cansuukoosee Bence gecici bi sürectir atak haftaları ayrıca belki ondan kaynaklıdır 3300 dogdu bugunki kontrolde 5300 geldi demekki yetiyor o 5 dk lık emme. Endişelenmeyin biraz takip edin bakalım