bukaga Kızlar cok hafif bir değme sonucunda bıngıldagı hafif cöktü, sonra da kendiliğinden düzelmeye basladı basına gelen oldu mu ? Korkuyorumm
Esrataluy bukaga korkma canım bizimde arada çöküyor hatta doktor muayenesinde doktor bastırarak bakıyor o zamanda çöküyor sonra düzeliyor çok ağır darbe almadan sorun olmazmis
Teemo07 bukaga sen deyince baktım simdi, bizim de hafif çöküktü 3 gün önce şimdi normal görünüyor. Demekki düzeliyor
bukaga Halimeuysal hafifce arabanın tavanına carptm kucagıma alırken ama cocuk bile anlamadı herhangi bi ağlama olmadı
Digdem_ Canım bi dr mutlaka danış ama geçenlerde okumuştum yumuşak bıngıldak sert darbe almadan bşşey olmaz yumuşak diye korkuyoruz aslında 3 4 tane bıngıldak var diğerleri sert diye endişelnmiyoruz yazmış bir hemşire
bukaga Esrataluy yok ya cok cok hafif bi dokundurma oldu tabi o an baktm baya girmiş gibiydi şimdi hafif düzeldi ama yine dalga var tabii
Mericmoms bukaga endise edilecek bir durum yok saniyorum. Bingildak cokmesi arada oluyorsa normalmis genelde dik pozisyondayken çöktüğünü gorursunuz zaten yatarken belli olmaz. Hafif degme sonucunda sıkıntı olacagini dusunmuyorum iciniz rahat olsun.
bukaga Mericmoms inşallah rabbim hepsini korusun şok oldum çok az değdim çökmemiştir diye düşünüyordum bir baktım cökmüş olayı gören annem hala o bu değme ile cökmüş olamaz zaten cöküktür diyor ama görürdüm diye düsünüyorum
Glysrcn Hiç unutmam ablam yeğenimin bıngıldağı çöktü pıt pıt atıyor diye ağlamaklı aramıştı normal bi şey o diye gülerek teselli etmiştim .😊 Üstelik benim bebeğim falan da yoktu 😂 ben nerden biliyorduysam😂