Aynurrdgn Kızlar 6. Ay aşısı sonra huysuzluk oldumu bebislerde kızım sabah aşı oldu herşeye ağlıyo normalde sakin bi bebektir
ZehraSareMom Aynurrdgn Bizde dün olduk aşımizı biraz huysuzlandi atesi cıkmadı bende rahat uyusun diye fitil vermistim bu gun keyfi yerinde. Insallah rahatlar bebis gecmis olsun☺
Bernagktas Aynurrdgn bizde olduk şükür birşey olmadı. Ama ateş veya ağrısı olursa ağrı kesici vermişti hemşire bana ondan içirebilirsiniz. Şurup olarak
ZehraSareMom Perisi Adi paranox canim doktorumuz vermisti aşıdan sonra tedbir amacli vermeniz icin doktorunuzun vermesi gerekiyor calpol veya fitil
Perisi ZehraSareMom bi saat önce calpol verdim. Şimdi fitil kullansam sorun olur mu. Benim de paranox
Nhzilkar Aynurrdgn dün olduk biz. Normalde 8 de uyurdu 11 e kadar uyumadı. Be bir çay kaşığından az calpol verdim. Sonra rahat uyudu bi daha da huysuzluk olmadı
Akcabeytas Ateş olmadı ancak huzursuzluk çok oldu 2 gün kadar sürdü sonra geçti bol bol kucaklayın gezdiirn :) ben o aşıdan sonra 2 gün annemde kaldım kollarım kalkmadı 😂😂
minikaa Aynurrdgn benim kızım da 10 gün önce oldu bu aşıyı, hafif huysuzluk oldu bikaç gün o kadar. Onun dışında çok şükür şimdiye kadar hiçbir aşıda ateş yaşamadık.