Balkizinannesi_ Kızlar 10 ay oldu doğum yapalı ama daha adet olmadım. Haftaya tatile gidiyoruz ama adet belirtilerim var emzirdiğim için geciktirici de içemiyorum. Eğer adet olursam denize havuza nasıl girebilirim? Aynı durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi
PembePelikan Balkizinannesi_ tatile gittiğim gün adet olmuştum,, tatilde hiçbir şey yapamadım çok sancım vardı denize veya havuza girsem daha da ağrı yapacaktı bu yüzden yedim içtim gezdim eşimi izledim 🤷♀️
iremyy Balkizinannesi_ Tampon hayat kurtarır :) Tampon kullanırsınız.Denizde de çok fazla durmazsanız sorun olmaz.
Baharkokulum Balkizinannesi_ ilk 3 gün değilde sonrasında girdim valla ben. Zaten kaç dkk kalıyorsun suda. Çıkınca pedimi değiştirdim. Çok şükür birşey olmadı. Tampon öneriliyor ama ben rahat edemem 🥴
Balkizinannesi_ PembePelikan çok sinir bozucu ya inşallah olmam belirtilerim var diye korkuyorum olurum diye
PembePelikan Balkizinannesi_ benimde adetim gecikmişti ama hamile olabilirim düşüncesiyle geciktirici kullanmamıştım,, kötü bir his , üstelik adetin en yoğun olduğu 3 gün boyunca oradaydık, 4. Gün eve döndük şaka gibi bir tatildi 🤦♀️
Balkizinannesi_ PembePelikan hevesim kaçıyor resmen ya adet olursam diye eğer olursam hiç tadını çıkaramıcam bide kızımla ilk tatilim olucak😔
PembePelikan Balkizinannesi_ yanı tek çözüm tampon,, çoğu kişi kullanıp denize havuza giriyor benim çok ağrım olduğu için pek göze alamadım
Baharkokulum Balkizinannesi_ yok. 3.günden sonra zaten normalde de azalıyordu kanamam. Suda tamamen kesiliyordu. Ama yine pedi çıkarmıyordum. Her ihtimale karşı çıkınca da hemen havluya sarılıp wc ye koşuyordum.
Yamanikko Balkizinannesi_ ben geçen sene gittiğimde regl dönemine denk geldi tamponla denizede havuzada girdim🙂 sudan çıkınca değiştirirsenz problem olmuyor. Varlığını hissetmiyorsunuz bile
Balkizinannesi_ Yamanikko şimdi ben olcam mı olmucam mı bilmiyorum ama belirtilerim var olursam da doğumdan sonraki ilk adet olacağı için kesin yoğun olur çok yinede tampon işe yararmı yoğun olsada
Caglarass Balkizinannesi_ Tampon hayat kurtarır. Ama doğumdan sonraki adet yoğun oluyo ne kadar kurtarır bilemedim 😅
Yamanikko Balkizinannesi_ sık sık değiştirrsen taşma yapmaz canım. Eve doğumdan sonraki ilk adet fazla olabiliyor ama ben her suya girip çıktığımda değiştirmiştim sorun olmamıştı🙂