Silvermom Ezgiasya sünneti diyorsunuz sanırım. Benim oğlum dikişli oldu ama klipsli olunca ne oluyor bilmiyorum. Bir sıkıntı olmadı dikişli de.
Cansu03072020 Ezgiasya oğlum 3 aylıkken klipsli tercih ettim lokal anestezi uygulandı islem iğneden sonra sadece 4 dakika sürdü işlem ateş düşürücü ağrı kesici vermedim bile hiç her gün gunde 3 kez küveti doldurup suya oturttum papatya çayı demleyip 1 çay bardağı da onu kattım suyunun içine şükürler olsun çok çabuk atlattık ağrısız sızısız. Ama sizler papatya çayını doktorunuza danışmadan kullanmayın. Şimdiden hayırlı olsun🧿
ftsdmrhn Bende 2.5 aylıkken yaptırmıştım, çocuk cerrahina yaptırdık, ona sorduğum da klipsli yöntemin acemi işi ve gereksiz olduğunu söylemişti. Dikişli oldi oğlum hiç bir acı huysuzluk vs olmadı. Ağrı kesici bile vermedim inanin
ftsdmrhn Ezgiasya evet lokal anestezi ile oldu. İşte bı onu vururken çok ağladı ama 5 dk bile aglamamistir hemen uyuştu herhalde.30 dk da ameliyathaneye gitti geldi
Dehya Ezgiasya bizim de cocuk doktorumuz kesinlikle dikişli yaptırın demisti nitekim üroloji doktoru da yapılan araştırmalar üzerinden örnekler vererek niye dikişli yaptığını anlatmisti
Hifaskkk44 Ezgiasya canm bende oğlumu 2.5 aylıkken sünnet ettirdim ve dikişli oldu çok şükür hiç zorlanmadık sadece bir kere ilk çişi yaptığında ağladı ondan sonra hiç ağlamadı ve doktorlar genelde dikişli tercih ediyor bizim doktorumuz ben geleneksel yöntemle yaparım dedi orası çocuğunuzun hassas bölgesi ileri ki hayatı için dedi galiba cinsel açıdan burada bir kaç yerde daha okumuştum
1prens1prensesannesii Ezgiasya 3.5 aylıkken dikişli yaptırmıştık.1 hafta omnadan iyileşti bir sıkıntı yaşamadık
KubosM Ezgiasya Cumartesi günü 3.5 aylık oğlum klipsi oldu çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Sünnetten sonra eskisi gibi hareketliydi bugünde klipsimizi çıkarttık bir sorunla karşılaşmadık canım 🌸
birboncukannesiiii Kız annesi olunca 😂😂😂 herkese geçmiş olsun diliyorum damatlığınıda görün inşallah 😍