Ebru9360 Ozel hastanede sunnet ettiren anneler nr kadrr ucret odediniz sizide yanina aldilarmi nasil bi surec gecirdnz
Onsubatikibinondokuz Ebru9360 hastanede almıyorlar özel kliniklerde alıyorlar bizimki hipospadias olduğu için 1800’e yaptırdık ama normal olursa 500 600(ortalama fiyat tahmini) falan yapan yerler var
urazinannesiii Ebru9360 özel hastane değil ama sünnet merkezinde yaptırmıştık özel klinik 1000 TL ödedik. Bizi de almışlardı sünnet boyunca oğlumun yanındaydık hatta baştan sona video çektik 🤭
turansmom Ebru9360 700e yaptırdım. Benide babasını aldılar kapı acıktı anneannesi ve babaanneside izledi, hatta o kadar iyiydi ki video cekinde hatıra kalsın🙂😂
Bebegimm1 Ebru9360 özel hastanede yaptirdik 1000tl odedik ameliyata birlikte girdik sadece iğne yapilirken agladı işlem esnasinda aglamadı işlem bittikten sonra 10 dk agladı eve geldigimizde sunnet olmamis gibiydi
Bebegimm1 Ebru9360 2 aylikken yaptirdik tahlil falan vermedik bir sorunu yoktu cunku ilac falan kayıt açtırma ucretiyle birlikte 1100tl falana geldi bize
durucinar Özel klinikte yaptırdık pandemi olduğu için anne ve baba aldılar içeri yanındaydım operasyon boyunca 1300tl ödedik
Ebru9360 Bebegimm1 anladm cnm bzmki 14 aylik biz biraz gec kaldik bklm nasil olcak bi hayirlisiyla olup bitseydi
AlpBeyinAnasi Ebru9360 Biz devlette yaptırmayı düşünüyoruz ama herkes özelde yaptırmış bakıyorum. Neden acaba?
Ebru9360 AlpBeyinAnasi ben ozelde dogum yaptim cnm doktorumuzdan memnunuz dgsklik yapmak istemedgm icin ozelde yaptriyorum
Bebegimm1 Ebru9360 burda okumustum tekrar sunnet yaptirmak zorunda kalan olmustu tam hatirlamiyorum eski postlar da vardır