harley Kızlar aşı oldu bebem bi çay kaşığı calpol verdim 13:50de eczane 2 kere ver günde dedi ateşi çıkarsa da 3 gün banyo yapmak yokmuş nasıl düşürürüm şimdiden aklımda fikir olsun lütfen bilrn yazabilir mi🌹
paradise harley kol ve bacak eklemlerini ilik bezle silebilirsiniz sadece koldaki aşıya denk getirmeyin. Alnina ilik bez koyabilirsiniz. Bir de gunde 2 gun diye bir sey yok 4 veya 6 saat araliklarla veriliyor calpol
fatimas27 harley biz de az once aşıdan geldik zaten aşıdan önce calpol verdim az once mizmizlandi yine verdim .huysuzlanırsa da yine ver canim belki ağrısı vardır ama agir ateş olacağını sanmıyorum benim kizim da olmadı çünkü oğlumda bakalim ama simdlik atesi yok.
Sevgi1995 harley bize doktorumuz parol ates düşürücü vermisti atesi çıkınca onu kullandim gunde 4 kere ver demisti onu kullandim ama cok huysuz oluyor asidan sonra ozellikle koluna cok dikkat et üstünü degistirirken benim oğlum cok aglamisti koluna dokundukca
harley Melisa59 inşallah yapmaz canım ya ben üstünü de incelttim rahat etsin diye şimdi bi çay kaşığıda calpol verdim
Yagiz-annem Saadet18 doktorlar ateşi çıkmadan vermeyin diyolar. Çoğu yerde de okudum. Ben vermedim. Aşıyi boşuna yapmış oluyorsunuz bağışıklığı düşürüyor Çok ağladı eve gelince üstünü ince tuttum sürekli emzirdim. Yaninda uyudum evi gezdirdim sakinlesiyor. Yarınada bişi kalmiyor
harley Saadet18 bilmiyorumki aşı yapıldı ben reçeteyle falan alınıyor sandım ondan sorayım dedim hemşireye sonra verdim şuan uyuyor inşallah sıkıntısı olmaz