hzlssmoom Merhabalar, göğsünde kitle olan annelerimiz var mı? Benim göğsümde kitle var her ikisinde de 6 senedir. 6 ayda bir kontrole gidiyorum . Bugün yine gittim büyümüş dedi ultrason çeken doktor . Kendi doktoruma sonuç göstereceğim. Merakım şu yönde göğsünde kitle olup tedavi sürecinde olan anneler var mı ? İyi huylu kötü huylu sonuç ne oluyor nasıl ilerleniyor ?
_mercanligunler hzlssmoom merhaba,benimde sol göğsümde var fakat ben daha yeni farkettim henüz doktora gitmedim ,ama kafama takılmadı değil, post üstte kalsın 🌺
Dnzkcmz96 hzlssmoom hiçbir fikrim yok . Allahım tez zamanda acil şifalar versin. Üstte dursun diye yorum yaptım 💕
kubusss hzlssmoom benim 10 yol kadar önce vardı hem sağda hem solda. doktor birçok kadında olabilen birşey zararlı da değildir ama istersen estetk olarak kötü durmaması için ameliyat edelim demişti öylelikle ameliyat olmustum ama göstermekte fayda var tabiki
Bebeto35 hzlssmoom benim yaklaşık 15 yıldır var. Düzenli aralıklarla kontrole gidiyorum. İyi huylu olduğu için aldırmıyorum çünkü tekrarlayabiliyor. Büyüklüğü genelde stabil benimkinin. Yalnız doğumdan sonra mastit olduğum için süt kisti de oluşmuş. Düzenli takip edilirse sorun yaşamazsınız kafanız da rahat olur. Geçmiş olsun.
hzlssmoom kubusss Bende de var canım sağ da ve solda ama şuan kötü huylu değilmiş sadecee büyümüş . Aldirdiktan sonra tekrar çıktı mı
dontsleppyunhappy hzlssmoom benim vardı canım, ameliyat oldum alındı, patalojiye gitti çok şükür temiz çıktı. Ondan önce biyopsi yapılmıştı, biraz riskli gibi düşünüldü, çünkü meme basından kan geliyordu benim.
hzlssmoom dontsleppyunhappy benimde ilk Beyaz akıntı oluyordu o kesildi seneledir akıntı yok ağrı sızı yok kontrol oluyorum iki göğüste de var ama kötü huylu değil. Biyopsi oldum iğne ile çok şükür kötü çıkarmıştı. Dün gittim büyümüş kitle dediler .
dontsleppyunhappy hzlssmoom geçmiş olsun canım, alınması gerekiyorsa aldır korkma. Büyümesi ve sana sıkıntısından iyidir
Tugba6336 hzlssmoom eğer büyümüşse bir müddet daha büyümesini takip edebilirler 3 ile 6 ay arası. Yada direk biyopsi yapılabilir. Bende aynı olmuştu büyümeyi takip etmek istedi Dr 6 ay sonra gel dedi. Elinde daha çok büyüdüğünü hissederse bekleme o süreyi gel dedi. Benim ki çok çok küçük. Dr el muanesindenişe bulamadı
hzlssmoom Tugba6336 Benimki şuan eskiye göre büyümüş 5 yıl önce biyopsi olmuştum . Ama şuan ne yaparlar bilemedim . Çokda korkuyorum . Teşekkür ederim cevabınız için 🙂
hzlssmoom dontsleppyunhappy haftaya sonuç göstereceğim mecbur alalım derlerse kabul edeceğim canım çok teşekkür ederim