Sevmmm Haziran98 merhem ve calpol verdi onu kullaniyoruz kantaron yağı var bizde onu nasıl kullanicaz
Haziran98 Sevmmm öğle akşam iki damla pipinin üstüne gelicek şekilde damlatttim 2 gün bardak kullandık sonra 5 gün boyunca sargı bezine bolca vazalinn sürüp onu koyduk her değiştirmem dede yeniledim vazalinli sargı bezini
Sevmmm -Alp- keşke ben de çok daha küçükken yaptirsaydim şimdi eli kolu durmuyor balımın 😊 bize de illa bir şeyler koyun demedi ama ben tedbiren koydum daha rahat olur diye iki gün falan dursun sonra çıkartırım insallah
-Alp- Sevmmm yenidoğan harici bardak konuluyormuş zaten dr söylemese bile çok iyi düşünmüşsünüz. Tez zamanda iyileşsin inşallah minnoş
Sevmmm Nhzilkar ben bardağı kesip bezi üstünden geçirip bağladım şimdilik iyi gidiyor şükür umarım çabuk iyileşir
EfeKartal Sevmmm bebekler icin ozel sunnet kulodu var onlardan alabilirsin ben oyle yapmistim bardakdan daha rahat etti bebegim
Bera-21 Sevmmm bende 3 aylıkken sünnet ettim asla bardak koymadım sünnetçim bezine pislemeden değiştirme idrarı omu iyileştirir dedi maşallah 3 Günde iyileşti
sibellllo Sevmmm sarı bezi değdiği için canı yanıyor onu çıkarsan yanmazyacak kremini de sür bolca ben onu eve gelir gelmez çıkarttım sargılı bezini
Arasefeninannesi Sevmmm çok yeni daha ilk gün hep çok zor geçer umarım bugün iyidir kuzucuk 😊 çok geçmiş olsun
TospikOglusum Sevmmm canm bardak köy kesip ,3gun biyuncada 6saatte bir calpol ver mutlaka.bardak asla acitmaz ağrısı olduğu için ağlıyorum ilk gün zor geçer sonrası kolay birde krem vermiş olması gerekir doktorunuzun her alt açmada surmelisin
EfeKartal Sevmmm 5 kilo ile 12 kg arasi uygun civilde 18 lira civari bisi rahat olir ustune bezini baglicaksin cok rahat ediyo hem havada almis oluyor bardak gibi degil
TospikOglusum Sevmmm Canm bizim.her alt açmada bolca sürün demişti doktorumuz tabi sen yinede kendi doktorunuz ne dediyse onu yap