Yigitoglum_2 Kuzular şapka alıcam ama 50-52-54 diye bedenler gözüküyor . Bebeğim bir buçuk yaşında kaç numara almalıyım lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi
GoGirl Yigitoglum_2 ben zara dan aldim 1 3 yas 1.5 yasinda oglumda hafif buyuk geldi takilamayacak sekilde degil ama
snyck Yigitoglum_2 kulak üstünden mezura yada metre ile kafa çevresini ölçün ordan anlarsınız 25 aylık kızım ama kafası büyük biraz 50 cm ben bugün 2-5 yaş lcw den aldım 1-2 yaş elimde vardı gelmedi kafasina 50 52 54de kafa çapları oluyor ama bence 2 yaş üstüne olur onlar
Eminos Yigitoglum_2 bebeginin kafasini mezura ile olcun karsilik gelen sayiyi alacaksiniz 47-52 almistim gecen sene bu sene de oluyor oglum 25,5 aylik
snyck Yigitoglum_2 bence büyük gelebilir 1bucuk yaş erkek cocuk icin ortalama 47 cm kafa çapı diyor en üst sınır ise 50 cm mis benim kızımin boyu 98 cm 17 kilo 3 yas bedenine sahip kafasi 49.5-50 cm arasi öyle kıyas yapabilirsiniz
Annis-ogul Yigitoglum_2 kafasını ölç cnm yumuşak cetvel varsa evde kafa cevresini yada ip ile ölç cetvele koy