kubraanne Huriye64ayak kucucuk bebek sampuan kullanilir mi bilmiyorum. Sacini kes en iyisi l. Nerden bulasti ki acaba
elifineylulu Huriye64ayak Canım artık çok kolay çözümleri var eczanelerde bit önleyici toka bile satılıyor, kızının saçlarına yazık etme bence eczaneye danış zaten en iyi yöntemi söylerler
Newmom2020 Huriye64ayak kuaförler temizliyorlar onlara danışabilirsiniz götürmeden önce, ayrı bir özel bölüme alıp temizliyorlar
F-Betul Huriye64ayak Anladım inşallah dağılmadan halledersiniz çarşafları falan da yıkayın bence annem küçükken öyle yapardı.
Arzu93 Huriye64ayak yakın zamanda çocuk geldi mi evinize çocuktan çocuğa çabuk bulaşıyor yengemlere misafir gelmişti ertesi gün rastgele gördük küçük kuzenime geçmiş biz hemen ondan geçtiğini anladık çünkü eve gelen kız kaşınıp duruyordu
Huriye64ayak Arzu93 yok bizde yakın zamanda bı yere gitmedik pandemiden dolayı ama kendi saçıma baktirdim bende de bişey yok bende kesicem olmazsa sacimi
semaahmet Huriye64ayak ah bende yaşadım kesmedim ilacı var ondan aldım iki günde bir ilacı sürüp temizledim şükür kalmadi