Uraz58 Kızlar oğlum 3 ay 7 günlük ince uzun kolluyla aşırı terliyor dogalgaz kapalı. Tşört giydirince gögsü ve sırtı sıcak kolları bir tık serin. Hasta olur diye korkuyorum kafam karıştı
ZMK Uraz58 evinize bağlı bizim evimiz ne sıcak ne soğuk olur ben kısa kollu giydiriyorum kızım sıcak sevmiyor sıcağa alıştırmadım korkma üşümez sıcağa alıştırma
Egeanul Uraz58 serin ortamlarda uzun kollu zıbın giydiriyorum 5 aylık olacağız 23 de hava gündüz sıcaksa kısa kol şort giydiriyorum tamamen havaya ve ortama bağlı
Benimo Uraz58 oğlum 4 ay 4 günlük. Gece güzdüz kısa kol tshirt ve şort giydiriyorum. 26 derece falan. Dipnot Adanadayız :)
Hivrozam Uraz58 kisa kollu giydiriyorm 20gunluk birde ustune beli omuzları sicak tutsun dye yazlik yelek giydiriyirum
biregesevdasi Uraz58 kısa kol giydiriyorum canım 1 aydır bir sıkıntı olmdı çok fazla sıcağa alışmasını istemiyorum biraz soğuğada alışasın sonra en ufak bir soğuk algınlığında hasta olur 6,5 aylık
prensinveannesininguncesi Uraz58 kısa kollu giydirme zamanı bence geldi ben yatarken uzun kollu giydiriyorum gerisi hep kısa kol Ve ya atlet
0101adana Uraz58 eviniz ne çok sıcak ne soğuk alt uzun üstte kısa kollu giydiryorum geceleri hala serin olduğu için uzun kollu pjamalar giyiyor