Basakayse Merhaba hanımlar 3.5 aylık oğlum var ve yaklaşık 20 gündür kabızlık problemi yaşıyoruz sürekli etken maddelerle kakasını yaptırıyoruz 5 günde bir ama nereye kadar böyle devam edicek doktorumuz sürekli ilaç zeytinyağı tavsiyesi veriyor böyle olup bir çözüm ya da her hangi bir sebep ile karşılaşan oldu mu acaba
Epifenomen-gkc Basakayse düzenli probiyotik kullanımına başlayın. Ben kızım kabız oldugunda tekrarladıgında probiyotik ile çözüm buldum 1 ay düzenli kullandık şükür geçti
Fadime_akblt1905 Basakayse benm kızımda kabizdi baya sürdü bu durum sürekli zeytin yağ veriyordum popodan ama şuna 5 aylık çok şükür çok koyuda olsa kendisi yapıyor. Doktorumuz bi şurup vermişti onu verince hemen yapıyordu ama iki defa verdim daha vermedim ondan popodan 2 ml pekmez ve zeytin yag verdim hemen yaptı çok şükür şuan kendi yapıyor alıştı artik
Kk41 Basakayse 5 aydır probiyotik kullandırıyorum oğluma hiç kabız olmadı ek gıdaya geçtik yine yasamadı
Basakayse Fadime_akblt1905 bende aynı şekilde sürekli zeytinyağı içiriyorum popodan veriyorum umarım düzelir
kbrshr Merhaba benim de bebeğim 3,5 aylık yaklaşık 1 aydır haftada bir kaka yapıyor uyarma iyi değil diyorlar ama popodan kulak çöpüyle mi zeytinyağı sürüyorsunuz siz de çünkü benim de şimdi 10 gün oldu yapmadı doktor fitil ver zeytinyağı içir demişti