Minnosumd Kızlar aptamilin bi kartonun içinde ikili paketi var birde akıllı kutusu normalde akıllı kutu alıyorum hep ama diğeri 900 gr karton kutunun içinde bi tık daha uygun ikisinin arasında fark var mı içeriği değişik mi onu merak ediyorum
Ahkukulivahkukuli Minnosumd birisi normal mama kutusu diğeri de icersinde sadece mama olan paket sanırım anlattığın kadarıyla hipp te de vardi aynı durum içerik olarak aynı idi uygun olmasının sebebi paketlemeden ötürü eger elinde mama kutusu var ise uygun fiyatlı olanı alıp icine dökerek kullanabilirisiniz
Dmt-01 Minnosumd içerik farkı yok cnm sadece kutu farkı var ben genelde karton kutu alıyorum hem 900 gr oluyo hem akıllı kutudan daha uyguna geliyo akıllı kutudanda mecbur kaldığımda alıyorum tabi diğer kutudan aldığımı akıllı kutuya döküyorum ordan kullanıyorum aynı içeriği
Ahkalbim Minnosumd Karton olanı al akılı kutun varsa önceki mamanın kalıntılarını temizle iyice paleti doke bilirsin içine yada mama kutuları oluyor herhalde net den bak ondan al bir tane kullan sürekli içerikler aynı diye biliyorum