Mom088 Anastasiya_34 bende öyle öpücük kondurarak sevemiyorum valla içimden yemek geliyorken nasıl bi buse ile seveyim 🙈🤷♀️
Bellabells Mom088 kibar sevmek mi 🧐 öyle bişi yox.düz zemine yatırıyoruz.kıyafetinin boyun kısmını aşağıya çekip höpürdete höpürdete içiyoruz 😂😂 sonra omuzları ısırma. Avuç içini ısırma.kaçtıkça yakalayıp gıdıklayıp öpme 😂😂
Zeyna_ Bebişini yoğurmayan bizden değildir. 🙈 Onu alacaksın söyle bir yuvarlayacaksın yerde. Yuvarlarken her dönüşünde bir öpücük konduracaksin göbüşüne 😁
mom1626 Anastasiya_34 Yalnız değilsiniz 🤣 Çocuğum ısırılarak sevilmeyi normal zannedecek diye korkuyorum 😆
Elisa- Aslında çok yanlışmış sevilmeyi ve şiddeti karıştırıyormuş. Ama yine de sert seviyoruz tabi 🤣😂
Birgllafci Anastasiya_34 daha 15 günlük böyle içime sokmak istiyorum gerçekten bende kibar sevemiyorum aslaaa🥳😂
Birgllafci 1prens1prensesannesii ayy nası bekliyorum o zamanlarııı, böyle sevilmiyo zateenn minnacııkk bişey olacak diye korkuyorum 🥰🥺
Burcu35 Anastasiya_34 Böyle iki kolunu üst üste koycan ısıra ısıra öpe öpe yiceen 😍😍😍 gidiyorum ben yemeğe🤣
Aselipekveannesi Anastasiya_34 bende oyle seviyorum ama kendi bebegime kiyamiyorum ne bilim bir yeri acicak aglayacak diye korkumdan cok hirpalamiyorum 😂
Bill Anastasiya_34 Bende asla oyle kibar sevemem. Daha ileri gitmeyeyim diye bazen dışlerimi sıkıyorum 😁😀
3MelekAnnesi3 Anastasiya_34 ben popo kol bacak girişiyom Allah ne verdiyse esim uyarır düzgün dev diye o zaman duruyom 😂😂
Mom82902 Anastasiya_34 ay aynı ben bekarken ablam ve çocukları illallah etmişlerdi artık şimdi kızım olmuş rahatlamislar 😂😂 şaka maka bı yana bende deli gibi seviyorum (Isırıyorum) da çünkü benim çocuğum kimse bişey diyemez 😂
UraSsmom Anastasiya_34 Isırmak çok istiyorum çok zor tutuyorum kendimi ama öperken de öyle kibar öpemem yani içime çeke çeke ohh
tatlisertt Anastasiya_34 ben çocuğu resmen yoruyorum ben sevdikten sonra uykusu geliyor o derece 😄😄😄 görümcem çok kibar kibar sever kızını alnından hafifçe öper öyle ben az kalsın mideme indircem çocuğumu 😄
menekseyagmr Anastasiya_34 vallahi severken kendimden geçiyorum eşim diyo çok sert seviyorsun diye ama içimden geliyor napayım kendimi kontrol edemiyorum çok seviyorum 💓🌸
Vefaanadnyadigar Anastasiya_34 Bende hunharca ısırarak sevebiliyorum içime sokasım geliyor ikisinide ❤️❤️❤️ Hayatımın merkezi benim bebeklerim
antropologanne Anastasiya_34 Asla kibar sevemem. Kudurma saatlerimiz bile var. Haşinliğe oda alĩştı minnoş sevince mızırdanıyor😂